Brice Leverdez leverede sensationen

Loading

Fire matchbolde skulle der til, men så lykkedes det også franske Brice Leverdez at levere sensationen. 21-17, 20-22 og 21-19 og så havde den franske herresingle slået verdensetteren Lee Chong Wei.

Inden kampen var der nok ikke mange der havde spået Leverdez de store chancer, men som kampen skred frem lignede det mere og mere at der måske kunne lure en overraskelse. Første sæt blev således vundet 21-17, og her havde man nok forventet en markant reaktion fra Lee Chong Wei, som faktisk havde fødselsdag. Men reaktionen udeblev for det meste, og først efter at have været nede 18-20, fik den malaysiske stjerne hentet sættet.

Tredje sæt blev heller ikke noget kønt sæt af Lee Chong Wei, og Leverdez forsatte med at hænge på. LCW var dog foran 13-10, men det tog slet ikke modet fra Brice der stille og roligt krøb forbi og lukkede sættet med 21-19.

Brice Leverdez er lige pt. rangeret som nummer 38 i verden, og spillede i sidste sæson i den danske Badmintonliga, hvor spillere som Rasmus Messerschmidt, Kim Bruun og Rasmus Fladberg alle slog den franske herresingle.

Resultaterne fra Denmark Open

Læs også

Lee Hyun Il efter finalenederlag: Han var overvældende

Det var to specielle mænd, der i dag spillede herresinglefinale ved Denmark Open 2017. Indiske …