Succes ved Swedish Open: Dansk herresingle slår førsteseedet

Loading

Kvartfinalerne ved Swedish Open var med massiv dansk deltagelse, og her gik det blandet for de danske spillere. En af de spillere, der imponerede, var Mads Christpohersen der i sin kvartfinale slog førsteseedet Rosario Maddaloni fra Italien

Otte danske spillere sig videre fra kvartfinalerne ved Swedish Open. Både Mads Christophersen, Søren Gravholt/Alexandra Bøje samt Lasse Mølhede med sin newzealandske makker Oliver Leydon-Davis vandt i to sikre sæt. Gravholt/Bøje besejrede Gabriella Bøje med makker Oliver Leydon-Davis, mens Mads Christophersen triumferede mod italienske Rosario Maddaloni, der er placeret 179 pladser over danskeren og var topseedet ved turneringen.

Efter sejren over italieneren var Mads Christophersen glad for sejren, hvor tempoet var en vigtig faktor.

– Jeg spillede hurtigere, end han gjorde, og det var med til at give mig ro i spillet, og det var hvad, der gjorde forskellen. I semifinalen forventer jeg en kamp i højt tempo og kamp om forbanen, skriver Mads Christophersen til BadmintonBladet.dk

Skødstrup fortsætter det gode spil
De resterende danskere, der spillede sig videre til aftenens semifinaler, er Kristoffer Knudsen/Isabella Nielsen, Julie Dawall Jakobsen og Michelle Skødstrup, der fortsætter sit gode spil fra sidste uge ved Estonian International, hvor hun spillede sig i finalen.

Der var dog ikke kun succesoplevelser for de danske spillere ved Swedish Open. Eksempelvis tabte både Alexandra Bøje/Sara Lundgaard og Joel Eipe/Philip Seerup i to tætte kampe.

Semifinalerne ved Swedish Open starter fra klokken 17 dansk tid, og du kan se programmet ved at følge nedenstående link.

Resultater ved Swedish Open

Læs også

Skødstrup henter anden turneringssejr i år: Skøn måde at slutte sæsonen af på

Michelle Skødstrup vandt i dag sin anden turnering i år, da hun strøg til tops …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.