Mette Poulsen pressede verdensmesteren

Loading

Mette Poulsen var i dag på en hård opgave, da hun stod over for den spanske verdensmester, Carolina Marín, i anden runde af Denmark Open.
På trods af rigtig flot spil fra Mettes side i går, var der sikkert ikke mange, der havde regnet med, at hun ville kunne vinde igen i dag, og starten af kampen lignede også færdsel i én retning.

Marín gik til ophold med en føring på 11-4 i første sæt, og der var ikke meget, der gik danskerens vej. Men så begyndte Mette langsom men sikkert at æde sig ind på verdensmesteren, og pludselig var hun foran 18-17.

Desværre var det en stakket frist, da Marín tog de næste tre points på stribe og endte med at tage sættet 21-19.

Intakt spænding
Andet sæt startede lidt som første – med spansk føring. Men Mette gav ikke op. Hun fulgte flot med spanieren, der dog holdt sig foran med et par points op til opholdet ved 11-9. Spændingen var intakt.

Men så viste Carolina Marín, hvorfor hun helt berettiget kan kalde sig verdensmester. Hun skruede op for blusset og så ikke tilbage i resten af kampen, og det blev til spansk sætsejr på 21-13.

Mette Poulsen skal dog på ingen måde skamme sig, for hun spillede en flot kamp og pressede verdensmesteren så godt, hun kunne. Med lidt held var det blevet til dansk sejr i første sæt – det ville have sat stort pres på spanieren, og hvem ved, med lidt held kunne Mette have leveret overraskelsen.

Læs også

Nyrenoveret stjernearena venter de danske spillere ved Indonesia Masters

Et hav af danske spillere er med ved denne uges store badmintonturnering Indonesia Masters, som …