Lin Dan i kamp i Brasilien

Loading

Brasil Open er som nævnt andetsteds på siden gået i gang i dag, og der er prominent deltagelse fra den 5-dobbelte verdensmester og dobbelte Olympiske mester, Lin Dan fra Kina. Sammen med 10 landsmænd og en række europæere er han rejst til Rio de Janeiro for at spille med i Grand Prix-turneringen Yonex Brasil Open.

Man kan næsten ikke lade være med at trække på smilebåndet, når man kigger på lodtrækningen. Lin Dan er placeret i gruppe A med Matej Hlinican fra Slovakiet og Igor Ibrahim fra Brasilien, og kineseren er storfavorit, ikke bare i de to gruppekampe men i hele turneringen.

Igor Ibrahim ligger beskedne 921 på verdensranglisten, mens Matej Hlinican er nummer 168. Det er dog stadig ingenting i forhold til Lin Dans 3.-plads.

Sikker sejr
Som ventet blev det også til en sikker sejr til Lin Dan i hans første gruppekamp mod Igor Ibrahim, der skulle forsøge at forsvare de brasilianske farver i en meget ulige kamp mod den kinesiske verdensstjerne.

Efter 22 minutter på banen var kampen afgjort med 21-12 21-5 i Lin Dans favør, og han kan i morgen se frem til en gruppefinale mod Matej Hlinican, der senere på dagen også vandt sin kamp over brasilianeren. Mon ikke Lin Dan også vinder den kamp?

Du kan se alle dagens resultater fra Brasil Open her.

Læs også

Fire topspilleres kampritualer

Når presset er stort, og nerverne truer med at tage overhånd, så kan det være …