Natalia Koch Rohde vandt Prague Open i danskerfinale over Mette Poulsen. Foto: @RicoDahlHansen

Semifinalerne ved Bulgaria International

Loading

Som skrevet tidligere i dag var der danskere med i fire af semifinalerne ved Bulgaria International, der spilles i denne uge. Semifinalerne gav to danske sejre og to nederlag.

Alexander Bond vandt sin ene semifinale og tabte den anden. Sammen med Ditte Søby Hansen vandt han mixen rimelig komfortabelt med 21-11 21-10 over waliserne Daniel Font og Carissa Turner.

I herredouble måtte han desværre se sig slået sammen med Joel Eipe, der var oppe mod Daniel Nikolov og Ivan Rusev fra Bulgarien. Der skulle knap en times spil til, før en vinder blev fundet; bulgarerne vandt kampen med 12-21 21-19 21-13.

For den anden mix med Philip Seerup og Irina Amalie Andersen blev semifinalen desværre endestationen. Vietnameserne Tuan Duc Do og Nhu Thao Pham var for stærke for de to danskere, og de vandt kampen overbevisende 21-13 21-10.

Til gengæld var der succes for Natalia Koch Rohde, der spillede sig til damesinglefinalen med en lige så sikker sejr over tyske Luise Heim, der blot fik skrabet 11 og 13 points sammen mod danskeren.

Finalerne
Dermed har vi danskere i to finaler i morgen, hvor Natalia skal møde endnu en tysker, nemlig Yvonne Li, mens Alexander og Ditte skal op mod de to vietnamesere, der gjorde det af med den anden danske mix i semifinalen.

Finalerne spilles fra klokken 9 dansk tid.

Programmet for finalerne kan ses her.

Læs også

Søby og Bond tog sejren til Dutch

Den første finale til Dutch International er nu spillet, og det blev med dansk vinder. …