Scottish Open: Masser af succés og tre kvartfinaleopgør vi vil holde særligt øje med

Mai Surrow. Foto @ Kampas Sport

Loading

I USD 65.000-turneringen Scottish Open har de danske spillere god vind i sejlene, og der er mange interessante opgør i vente. Badmintonbladet har udvalgt tre opgør med dansk deltagelse, som vi vil følge ekstra nøje med i.

Fredag er 1/8- og kvartfinaledag, og i skrivende stund er Danmark repræsenteret i 11 ud af 40 1/8-finaler i Skotlands største by, og der mangler fortsat at blive spillet et par herredoubler.

1. Rasmus Gemke vs Jacob Nilsson, Sverige
Der er en formstærk Rasmus Gemke, der vil forsøge at spille sig i kvartfinalen i Glasgow. Skovshovedspillerens modstander er ligarivalen fra Solrød Strand, Jacob Nilsson, der som Gemke spiller 2. herresingle for sit hold. De to mødtes i Badmintonligaens første runde, hvor Rasmus Gemke sejrede på udebane i en tæt dyst. Mon Nilsson kan modstå Gemkes fysik og drive på neutral bane?

2. Amalie Magelund/Frederik Søgaard vs Mai Surrow/Mikkel Mikkelsen
Denne kamp bliver et opgør mellem de unge talenter Magelund/Søgaard og det internationalt etablerede Værløse-par, Surrow/Mikkelsen. Sidstnævnte er seedet 4 og klare favoritter. Spørgsmålet er, hvordan Surrow/Mikkelsen håndterer favoritpresset mod et fremadstormende par, som har alt at vinde?

3. Mølhede/Leydon-Davis vs Briggs/Wolfenden, England
Danske Lasse Mølhede er igen teamet op med new zealandske Oliver Leydon-Davis, der spiller på Højbjergs Badmintonligamandskab. De to har før haft succés ude i Europa. Her står de overfor solide Briggs og Wolfenden, der spiller en omgang energisk herredouble, som adskillige danske par har slået sig på. Det skal blive interessant at følge om Mølhede/Leydon-Davis kan dæmme op for det engelske uvejr.

Se alle resultater fra torsdagens kampe i Scottish Open. Der er dansk deltagelse i alle rækker i kvartfinalerne i Scottish Open.

 

Læs også

Søgaards blog: Jeg ser gode perspektiver i det nye samarbejde med Daugaard

Denne blog kommer til at handle om det nye samarbejde med David Daugaard. Sidst beretter …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.