Dansk mixeddouble og Mia Blichfeldt i finalen i Skotland

Loading

Semifinaledagen ved Scottish Open bød på fire kampe med dansk islæt, og mens Rasmus Gemke måtte lade livet i herresingle, blev flere danskere klar til morgendagens finaler.

Mixeddoublen Mai Surrow og Mikkel Mikkelsen blev lørdag eftermiddag de første danskere, der spillede sig videre fra semifinalerne ved Scottish Open. I et dramatisk opgør vandt det danske par over hollænderne Robin Tabeling og VEB-spilleren Cheryl Seinen, der i løbet af opgøret ellers formåede at overleve hele fire matchbolde.

Kampens cifre blev 21-16 20-22 22-20.

Surrow og Mikkelsen møder i finalen søndag et andet hollandsk par TSS-spilleren Selena Piek og Vendsyssel-spilleren Jacco Arends.

Værd at bemærke er desuden, at både Jacco Arends og Selena Piek også er klar til finalerne i hhv. herredouble og damedouble med deres respektive makkere.

Blichfeldt sender bundseedet ud
Mens Rasmus Gemke tabte i en tæt tresætskamp mod engelske Toby Penty, så imponerede Mia Blichfeldt med en sejr i to sæt over spanske Beatriz Corrales. Mia Blichfeldts historik mod Corrales har ellers budt på to nederlag i to kampe mod spanieren, men i dag vandt det danske damesingleés så sikkert som 21-15 21-15.

Mia Blichfeldt møder i finalen verdens nummer 21 Kirsty Gilmour, der er topseedet i turneringen. Blichfeldt, der selv er nummer 33 i verden, og Gilmour, har aldrig tidligere mødt hinanden.

Finalerne skydes i gang i morgen klokken 12 dansk tid, og de danske kampe er programsat som de sidste to.

Resultater fra Scottish Open

Læs også

Badmintonpersonligheden med det brede smil

Mia Blichfeldt skabte et navn for sig selv allerede i 2014, da hun som den …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.