Dansk mixeddouble og Mia Blichfeldt i finalen i Skotland

Semifinaledagen ved Scottish Open bød på fire kampe med dansk islæt, og mens Rasmus Gemke måtte lade livet i herresingle, blev flere danskere klar til morgendagens finaler.

Mixeddoublen Mai Surrow og Mikkel Mikkelsen blev lørdag eftermiddag de første danskere, der spillede sig videre fra semifinalerne ved Scottish Open. I et dramatisk opgør vandt det danske par over hollænderne Robin Tabeling og VEB-spilleren Cheryl Seinen, der i løbet af opgøret ellers formåede at overleve hele fire matchbolde.

Kampens cifre blev 21-16 20-22 22-20.

Surrow og Mikkelsen møder i finalen søndag et andet hollandsk par TSS-spilleren Selena Piek og Vendsyssel-spilleren Jacco Arends.

Værd at bemærke er desuden, at både Jacco Arends og Selena Piek også er klar til finalerne i hhv. herredouble og damedouble med deres respektive makkere.

Blichfeldt sender bundseedet ud
Mens Rasmus Gemke tabte i en tæt tresætskamp mod engelske Toby Penty, så imponerede Mia Blichfeldt med en sejr i to sæt over spanske Beatriz Corrales. Mia Blichfeldts historik mod Corrales har ellers budt på to nederlag i to kampe mod spanieren, men i dag vandt det danske damesingleés så sikkert som 21-15 21-15.

Mia Blichfeldt møder i finalen verdens nummer 21 Kirsty Gilmour, der er topseedet i turneringen. Blichfeldt, der selv er nummer 33 i verden, og Gilmour, har aldrig tidligere mødt hinanden.

Finalerne skydes i gang i morgen klokken 12 dansk tid, og de danske kampe er programsat som de sidste to.

Resultater fra Scottish Open

Læs også

Mikkelsen før Swiss Open: Vi vil gerne kunne holde vores seedning

Swiss Open spilles i disse dage, og her er Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow et …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.