Skovshoved sejrede over Solrød

Loading

De forsvarende meste fra Skovshoved vandt 4-2 over Solrød i en kamp, der især bød på en flot præstation af Natalia Koch Rohde.

Rasmus Fladberg og Alexander Bond stod i den første kamp over for Mads Conrad og Carsten Mogensen. Fladberg og Bond lagde bedst ud og bragte sig hurtigt i spidsen med 6-3. Dette blev dog en kortvarig glæde, idet Skovshoved-parret derefter tog fire point i træk og kom foran 7-6. Herfra tog de endnu et ryk, hvilket gav en 11-7-føring. Efter opholdet blev det igen tæt ved 15-15, men derfra skaffede specielt skarphed i servesituationen Mogensen og Conrad første sæt med cifrene 21-16. I andet fortsatte de dominansen og øgede langsomt deres føring gennem hele sættet, som endte med de sikre cifre 21-15.

Mia Blichfeldt stod over for Natalia Koch Rohde i dagens anden kamp. Rohde kom bedst fra start og var foran med 6-3 efter kort tid. Derefter kom Solrød-spilleren flot tilbage og var i front med 11-8 ved opholdet. Efter dette fortsatte hun det flotte spil og afgjorde reelt sættet ved at tage fire point i træk. Det endte 21-15. Andet sæt startede ligesom første, men modsat første kom Blichfeldt aldrig tilbage og Rohde øgede sin føring støt gennem sættet, som endte 21-13. Tredje sæt var helt lige frem til en 15-14-føring Rohde. Herfra trak Skovshoved-pigen med initiativrigt spil og en god vinderattitude fra og vandt 21-15. Nu var Skovshoved foran 2-0.

Flot comeback af Solrød

Niclas Nøhr og Maiken Fruergaard var dernæst oppe mod Mads Kolding og Sara Thygesen. Første sæt var lige frem til opholdet, hvor den stod 11-10 til Nøhr og Fruergaard. Herfra trak de mere fra og vandt hele 21-15. I andet sæt var Kolding og Thygesen hele tiden et skridt foran og sejrede med 21-17. Tredje sæt var lige i starten, men så trak hjemmeparret fra og så sig aldrig tilbage derfra. Derfor vandt de med de klare cifre 21-14.

Hans-Kristian Solberg Vittinghus var den næste i aktion. Han krydsede klinger med Emil Holst. Vittinghus startede bedst og kom foran med både 6-4 og 11-9. Efter opholdet tog han det afgørende ryk, da han øgede til 17-12. Han vandt 21-14. Andet sæt var helt lige til at starte med, men igen var det Solrød-spilleren, der trak fra og bragte sig i front 11-8. Foran var han også efter opholdet, her med 15-12. Dermed udlignede Solrød til 2-2.

Skovshoved vandt til sidst

Emma Karlsson og Johanna Magnusson stødte dernæst ind i Christinna Pedersen og Mette Poulsen. Og favoritterne fra Skovshoved startede også med at være overlegne og kom foran 7-2. Denne føring holdt de fast i gennem hele sættet og vandt 21-17. I andet sæt var de endnu mere suveræne fra start til slut i et sæt, der endte 21-8.

Jacob Nilsson mødte sidst Rasmus Gemke. Og Gemke kom flot ud til kampen og bragte sig i front med 6-3 og 11-9. Derfra var det helt lige, før Nilsson trak af til sidt og kom foran 20-17. Herfra misbrugte han en masse matchbolde og måtte i et drama med udmagrende dueller se sig besejret med 24-26. I tredje sæt kom Gemke bagud med både 4-6 og 9-11, før han trak fra efter opholdet og vandt overbevisende med 21-15.

Dermed vandt Skovshoved 4-2.

Resultater fra kampen

 

Læs også

Kolding og Conrad imponerer: Nu kan spændende danskeropgør vente

Mads Conrad og Mads Kolding sejrede i første runde ved Indonesia Masters. Conrad og Kolding var …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.