Nerverne testes i OBK-TSS

Loading

Der venter et nervepirrende opgør mellem OBK og TSS, når de to hold i aften mødes i sidste spillerunde af Badmintonligaens grundspil. OBK kæmper for at holde sig over nedrykningsstregen, mens TSS har sit på det tørre, idet de allerede er sikret minimum tredjepladsen i grundspillet. Det, de kan kæmpe for i aften, er en andenplads i stedet for deres nuværende tredjeplads.

Alt er åbent i aftenens spillerunde. Hele seks hold kan stadig risikere at ende under nedrykningsstregen, og i top 3 kan der også stadig ske ændringer. Så alle hold går med garanti fuldt fokuserede på banerne i aften.

OBK, som vandt 4-2 ude over Greve i tirsdags, har ligesom Højbjerg, Vendsyssel og Aarhus AB 9 point. De fire hold ligger på 6.-9.-pladsen. Gentofte ligger sidst med 7 point, og Solrød Strand ligger på 5.-pladsen med 10 point. Disse placeringer kan der meget vel være vendt op og ned på efter aftenens kampe.

Same procedure as… i tirsdags
Begge hold stiller med nøjagtig samme spillere som i tirsdags. Mens OBK ikke har ændret på holdopstillingen overhovedet, har TSS flyttet rundt på fire spillere i forhold til sidst. Mette Poulsen og Selena Piek, som spillede damedouble i tirsdags, flyttes over i henholdsvis damesingle og mixdouble, mens Sonja Pekkola og Jenny Nyström derfor flyttes den anden vej for at spille damedoublen.

Der lægges ud med 1. herresingle, hvor Raul Must tager imod Hans-Kristian Vittinghus. Raul fik en flot sejr over Joachim Persson i tirsdags, men HK er lige det niveau stærkere, så esteren skal være 100% klar, hvis han skal gentage succesen.

Camilla Martens, som er ubesejret i damedouble i Badmintonligaens indeværende sæson, møder sammen med makkeren Maiken Fruergaard Sørensen de to førnævnte TSS-spillere Sonja Pekkola og Jenny Nyström. Det skal blive spændende at se, om Camilla stadig er ubesejret efter denne kamp.

Det bliver svært for OBK
Anden runde byder på damesingle og 2. herresingle. I damesingle får OBK’s Henriette Jensen det svært mod Mette Poulsen, mens Steffen Rasmussen og Kim Bruun forventes at spille en tættere kamp og måske en af nøglekampene i aftenens opgør.

Ballet slutter med mixdouble og herredouble. Frederiks Søgaard og Sara Thygesen tager imod Mads Pieler Kolding og Selena Piek, og de skal være klar fra start mod det stærke TSS-par. Endelig er TSS store favoritter i herredouble, hvor det bør være en formsag for Kim Astrup Sørensen og Anders Skaarup Rasmussen at vinde over Mikkel Normann og Patrick Bjerregaard.

Det ser med andre ord svært ud for OBK i aften, og et fynsk nederlag er måske også det mest realistiske. Men alt kan som bekendt ske i sport, og ellers må fynboerne sætte deres lid til, at i hvert fald de to hold, der ligger under dem inden i dag ikke får point med fra deres kampe.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …