Foto: @Annette Vollertzen

Badmintonligaen: Med intens fight sejrede Odense

Loading

Hjemmeholdet Solrød måtte mandag aften afgive 6. pladsen til Odense. Odense måtte dog slide sig til mange af sejrene.

Tidligere har de to hold mødtes – senest i december 2015, hvor Odense hjemme hentede en smal sejr på 4-3. Anderledes tæt blev det dog i Solrød, hvor man efter de indledende tre kampe endnu ikke havde et klart indtryk af aftenens resultat.

Første kamp afviklet var i herredoublen, hvor udeholdets Mikkel Normann og Paw Eriksen var oppe imod hjemmeholdets Theis Christiansen og Filip Myhren. Om det var hjemmebanefordelen, eller nerver hos udeholdet, så synes udfaldet givet allerede ved stillingen 10-4 i hjemmeholdets favør. Spillet havde nogle gode dueller, men på trods af dette var der et bedre flow på hjemmeholdet, og flere uprovokerede fejl hos Odense, der kostede nogle dyre point.

Anderledes tæt var det i de resterende kampe, hvor holdene fulgtes tæt det meste af kampen.
I damesinglen tog Mia Blichfeldt en 21-18 21-12 sejr over Odenses Airi Mikkela.
I 1. herresingle mellem Solrøds Rasmus Fladberg og Odenses Steffen Rasmussen var spillet særdeles tæt. Kampen var domineret af intense fights, hvor der måtte kæmpes om hvert point. En sejrherre kunne ikke udpeges før de sidste point, hvor kampen endte 21-17 og 21-19 til Odense.
2. herresingle lagde op til en tæt kamp, hvor 1. sæt gik til Odenses Patrick Bjerregaard med 21-18. Solrøds Jacob Nilsson lod til at miste lidt af pusten tidligere i 2. sæt, der således endte med en sejr til Odense.

Damedoublen mellem Camilla Martens og Maiken Fruergaard Sørensen fra Odense mod Solrøds Sandra-Maria Jensen og Maja Rindshøj blev komfortabelt hevet i hus af Odense, med cifrene 21-13 21-15
Aftenens mixeddouble måtte ud i 3. sæt, før Odense kunne hive sejren i hus. Odenses Frederik Søgaard og Sara Thygesen tog 1. sæt med 21-16, før Solrøds Alexander S Bond og Lena Grebak gjorde comeback og hev 2. sæt hjem med 21-18. i 3 sæt bølgede kampen længe frem. Ved 14-16 i Odense favør var kampen således fortsat meget åben. Odense sled dog sejren hjem, og lukkede kampen med 21-15.

Sådan sluttede aftenen med en 4-2 sejr til Odense, der både overtog 6. pladsen i ligaen, og måske vigtigere, høstede selvtillid før de skal møde Højbjerg på udebane d. 3 januar.

Red: Mia Blichfeldt vandt damesinglen

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …