Fra venstre: Kent Madsen, Morten Sejer Thomsen og Sune Gavnholt. Foto @ KLG Badminton

KLG Badminton: Nyt trænerteam styrker træningen

Loading

De seneste sæsoner har budt på en opsigtsvækkende fremgang for ungdomsspillerne hos KLG Badminton i Lind syd for Herning. KLG står for Kollund-Lind Gymnastikforening.
For at sætte endnu mere fart på talentudviklingen har klub til den nye sæson ansat hele tre nye trænere.

Det nye trænerteam er ifølge klubbens formand Klaus Bundgård valgt fra den allerøverste hylde og udgør et spændende miks af ungt talent og mangeårig erfaring. Teamet består af  Morten Sejer Thomsen, Kent Madsen og Sune Gavnholt.

56-årige Kent Madsen har mere end 30 års erfaring som toptræner; herunder som mangeårig cheftræner på Team Danmarks kraftcenter i Aarhus og som U19 landstræner. I sidste sæson blev Kent Madsen kåret til Årets Eliteungdomstræner i Danmark sammen med sin daværende trænerkollega i Højbjerg Badmintonklub Thomas Engholm.

32-årige Sune Gavnholt har tidligere været i verdens top 100 i herresingle og er stadig aktiv på højt niveau som spillende cheftræner for 1. divisionsholdet i Ikast FS.

20-årige Morten Sejer Thomsen er et af landets mest lovende trænertalenter. Sidste år var han blandt de 12 unge trænere, der af DGI blev udvalgt til at deltage i Danish Badminton Inspiration Team; en to måneder lang rundrejse i Asien, hvor trænerspirerne (i øvrigt under ledelse af Kent Madsen) trænede unge badmintonspillere i Kina, Vietnam, Thailand og Cambodja.

– Med de tre nye trænere på plads kan vores spillere ganske enkelt ikke få en mere kompetent og udviklende træning på såvel det tekniske som det taktiske plan, fastslår Klaus Bundgård.

Foruden de tre nye trænere fortsætter klubbens assistenttræner Flemming Thomsen og fysisk træner Anita Monke som en del af trænerteamet.

Fra pressemeddelelse fra KLG Badminton

Læs også

Ikast holder benene på jorden

Ikast vandt mandag i Golden Set 4-3 over AB Aarhus og ligger nu lunt i …