Krise i Greve

Loading

Selvom sommeren er ved at være over os, er der stadig gang i den i dansk badminton, hvor Greve Badminton har meddelt at formand Anne Marie Lyduch, har trukket sig. Hendes børn og trænere i Greve, Nadia og Jonas Lyduch har ligeledes valgt at forlade klubben.

Greve står derfor uden formand og måske også trænere frem mod sæsonstart. Klubben melder dog at man allerede nu er igang med at snakke med en kandidat i form af en gammel kending, nemlig nuværende tysk landstræner Jacob Qehlenschlæger. Samtidig har man også tilknytte Rikke Olsen.

Hvem der ender med at stå i spidsen for Greves Badmintonliga hold, når sæsonen skydes igang, meldes der ikke noget om. Til denne sæson har Greve tilknyttet blandt andet Kim Bruun, som ved sit skifte nævnte nu forhendværende træner Jonas Lyduch som en han så frem til at arbejde med, men det bliver der således ikke noget af.

Læs også: Kim Bruun skifter væk fra TSS

– Jeg er selvfølgelig virkelig ærgerlig over Nadia og Jonas stopper. Havde glædet mig utrolig meget til et godt samarbejde med de to. Jeg synes at på forholdsvis kort tid, at jeg allerede har fået et rigtig godt bånd til dem begge, og jeg synes det arbejde og energi de har lagt i træninger har været utrolig godt. Derfor er det et kæmpe tab for klubben i min verden. Nå det så er sagt, så er jeg sikker på at Rikke Olsen og Jacob Ø vil gøre deres allerbedste for at skabe de bedste muligheder for Greve. Jeg er i hvertfald klar til at yde mit bedste for Greve Strands Badmintonklub, fortæller Kim Bruun til BadmintonBladet.

Læs hele meddelelsen på Greve Badmintons hjemmeside

Læs også

Udlandet tiltaler de danske spillere: Godt setup, spændende kulturmøde og de store kampe

BadmintonBladet sætter i denne uge fokus på, hvorfor så mange danske spillere vælger at rejse …

En kommentar

  1. Kedeligt for GSB, at 3 SÅ markante personer nu forlader klubben , efter at have brugt det meste af deres liv i og for GSB . Ønsker ALT det bedste for de 3 dejlige mennesker