Line Kjærsfeldt. Foto@Tine Bay

Line Kjærsfeldt er klar til hovedturneringen i Indonesien

Loading

Line Kjærsfeldt var den eneste danske damesingle, der gik videre fra kvalifikationen ved Indonesia Masters.

De danske damesingler var her til morgen i aktion ved kvalifikationen i Indonesien. Og kun Kjærsfeldt klarede skærene. Hendes modstander i form af franskmanden Delphine Lansac måtte nemlig trække sig efter at være kommet bagud med 0-2 i første sæt.

Mette Poulsen, der er nummer 51 i verden, var også i ilden. Hun skulle forsøge at følge op på sin flotte sejr ved første runde i Malaysia i sidste uge. I dag opnåede hun dog ikke den samme succes i tæt kamp mod Chen Su Yu fra Taiwan. Taiwaneseren er verdens nummer 46. Danskeren tabte første sæt med 10-21, mens hun vandt andet med 21-15. I tredje sæt var det et meget lige opgør frem til opholdet, hvor danskeren var bagud med 10-11. Herfra tog taiwaneseren nemlig hele otte point i træk. Og selv om Poulsen med en stime på fire point fik pyntet lidt på resultatet, kunne hun ikke forhindre en taiwanesisk 21-15-sejr.

Sofie Holmboe Dahl var den sidste danske damesingle, der stillede op i kvalifikationen. Hun var oppe mod Gregora Tunjung fra Indonesien, der rangerer som nummer 37 i verden. Selv er danskeren nummer 54. Første sæt bød på et relativt klart dansk nederlag på 13-21. I andet sæt var hun også bagud til at starte med. Efter opholdet var hun dog relativt tæt på at få kontakt ved 12-15 og 13-17, men måtte derfra se indoneseren løbe med en sejr på 21-13.

Senere i dag starter hovedturneringen.

Resultater fra kvalifikationen

 

Læs også

Pedersen og Juhl udbygger vild stime

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl vandt deres kvartfinale-opgør ved Indonesia Masters. Danskerne havde inden …

En kommentar

  1. pøj pøj imorgen line😏😏

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.