Pointdeling over hele linjen i 1. division

Loading

Fjerde runde af 1. divisions grundspil blev spillet her i weekenden, og det blev med pointdeling over hele linjen, og alle hold fik således point.

Første kamp på programmet var Aalborg Triton mod Skovshoved 2, og her var der et spændende opgør i vente, da Skovshoveds Natalia Koch Rohde skulle op mod Tritons Maria Ulitina. De to har mødtes tidligere til Slovenian Open i 2015, hvor Ulitina vandt, men denne gang var det Koch Rohde der med 10 og 14 sikkert kunne vinde kampen. Skovshoved var generelt stærke i damekampene, og vandt således begge damesingler og damedoubler. Tritons herre var dog noget stærkere, og kunne således være med til at sikre en samlet 7-6 sejr til hjemmeholdet.

Stilling, kommende kampe og resultater i 1. division

Næste kamp var Ikast mod Solrød 2, og her fik udeholdet fra Solrød en drømmestart, da de vandt de fire første kampe. Ikast fik dog svaret igen, da de med sejr i alle fire herresingler, gjorde det til 4-4. De rene doubler blev så afgørende, og her kunne Ikast med sejr i en damedouble og to herredoubler, sætte to point på kontoen.

Masser af tresætskampe
KMB og Langhøj mødtes i 1. divisions tredje kamp, og her blev der spillet hele otte tresætskampe. Efter de første otte kampe, var det dog også helt lige, 4-4, hvor det også skulle afgøres i de rene doubler. Her var der ren deling, hvor KMB tog sig af damedoublerne, og Langhøj af herredoublerne, til slutcifrene 7-6 til Langhøj.

Sidste kamp var mellem Værløse 2 og Lillerød. Her var det med Lillerød bedst i de første fire kampe, med tre sejre. Værløse kom dog igen, med tre sejre i herresinglerne. Lillerød var hurtige til at sikre sig det ene point med sejr i begge damedoubler, inden Værløse med sejr i alle tre herredoubler kunne tage en 7-6 sejr.

Stadig oprykkerne i front

Med rundens resultater er det stadig Langhøj og Lillerød der ligger i front, med henholdsvis ni og otte point. De er dog skarpt forfulgt af Triton, KMB og Skovshoved 2 på syv point. I bunden er det Solrød 2 og Værløse 2, der med to point hver, nu har fire point op til Ikast på tredjesidstepladsen.

Næste runde af 1. division spilles noget spredt, med første kamp d. 14. november, så to kampe d. 21. november, inden sidste kamp spilles 4. december.

Læs også

KMB2010 til tops i 1. division

Anden runde af 1. division blev spillet her henover weekenden, og det kastede flere spændende …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.