Foto @Martti Vaidla

Badmintonligaen: Stor spænding i kvartfinale i Frederikshavn

Loading

Spændingen holdt godt og vel to og en halv time i Frederikshavn, men til slut måtte en spiller skadet gå i gulvet, hvilket afgjorde opgøret. 

Vendsyssel foran 3-1. Estiske Raul Must møder Kim Bruun i kamp fem, 9-9 i tredje sæt. Her knækker Greves sidste mulighed for en semifinale-billet, da Kim Bruun efter en duel skadet må trække sig fra opgøret.

Dermed bliver Vendsyssel for andet år i træk klar til DM-semifinalerne. Forud gik der dog et spændende badmintonopgør, der bød på flere tætte kampe, der i sidste ende kunne have gået begge veje.

Dødsstødet kom i herredouble
Efter komfortable sejre i damesingle og damedouble til henholdsvis Vendsyssel og Greve, endte 2-1-føringen med at komme til hjemmeholdet, da det hollandske par Cheryl Seinen og Jacco Arends i tre meget tætte sæt slog Isabella Nielsen og Mathias Christiansen.

Greves herredouble var derfor presset til en sejr, hvis ikke VEB skulle have to muligheder i herresinglerne for at tage hjemmesejren.

Men med to gange 21-19 sendte Lasse Mølhede og Zvonimir Durkinjak Vendsyssel på 3-1 mod David Daugaard og Rasmus Kjær Pedersen.

Derfor blev det Raul Must, der tidligere på dagen kunne offentliggøre en kontraktforlængelse med VEB, der sikrede det nordjyske hold en plads blandt Danmarks fire bedste badmintonhold.

Resultater: DM-kvartfinalerne

Læs også

Udlandet tiltaler de danske spillere: Godt setup, spændende kulturmøde og de store kampe

BadmintonBladet sætter i denne uge fokus på, hvorfor så mange danske spillere vælger at rejse …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.