Direktør Bo Jensen med chefen for Victor Den Li Chen. Foto @ Badminton Danmark

Ny sponsor til landsholdet: Afløseren for Yonex er fundet

Loading

Siden Yonex for halvanden uge siden meddelte, at det ikke bliver dem, som laver en ny aftale med Badminton Danmark, har det svirret med rygter om, hvem der skulle afløse det japanske badmintonmærke.

Der er i praksis blot tre mærker, der kunne træde i stedet for Yonex: Forza, Lining og Victor. Det blev altså det taiwanesiske sportsbrand Victor, som lykkedes med forhandlingerne.

– Victor er et af de absolut førende badmintonbrands i verden og dermed garant for høj kvalitet, og i kombination med vores verdensklassespillere på landsholdet og vores prestigefyldte event Danisa Denmark Open presented by Victor, er det et perfekt match, siger direktør i Badminton Danmark, Bo Jensen.

Til Denmark Open, som har et af badmintonverdenens længste turneringsnavne, skal Victor sponsorere alt udstyr inklusiv bolde, der bliver brugt i løbet af turneringen.

Udover turneringssponsoratet indeholder aftalen blandt andet et landsholdssponsorat, hvilket betyder, at alle de danske badmintonstjerner fremover skal spille med Victor logo, når spiller på landsholdet.

Læs også: Yonex stopper som sponsor for landsholdet og Denmark Open

Landsholdssponsoratet løber fra 2018 til 2021, og Danisa Denmark Open presented by Victor løber 2017-2021.

Aftalen med Victor får positiv betydning for særligt de unge spilleres muligheder. Når spillerne idag rejser ud for at deltage i individuelle turneringer, betaler de selv en andel af rejseomkostningerne, mens resten af pengene kommer fra landsholdsspuljen.

– Som økonomien er lige nu, kan det nogle gange afholde specielt unge spillere fra at tage af sted, men den samlede værdi af landsholdspuljen vil henover de næste par år blive tre til firedoblet. Det vil specielt give de unge spillere et markant løft i deres indtjening på landsholdet og dermed være en økonomisk saltvandsindsprøjtning, forklarer Bo Jensen til TV 2 SPORT.

Bemærk iøvrigt, at aftalen kun omfatter landsholdet og Denmark Open, mens der intet er nævnt om blandt andet Badmintonligaen, ungdomslandshold, DM eller andre aktiviteter i Badminton Danmark regi.

Læs også

Gæt en spiller og vind badmintonketsjer fra Yonex

Som optakt til Uber og Thomas Cup – VM for dame- og herrelandshold – så …

3 Kommentarer

  1. Ja, det bliver spændende – nye produkter 😃💪

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.