Julie Dawall.

Julie Dawall sejrer i danskerdrama

Loading

Julie Dawall besejrede i eftermiddags Irina Andersen efter et stort drama og en flot og velspillet kamp. Denne endte ligesom de fleste andre kampe med dansk deltagelse her i eftermiddag med favoritsejre. Der var nemlig en undtagelse, idet Steve Olesen med sin svenske makker, Filip Myhren, var med til at slå de topseedede ud.

Et velspillet drama
Danskeropgøret mellem de to damesingler startede meget lige ud, og det var først til sidst i første sæt, at Irina trak fra og vandt 21-17. I andet sæt kom Dawall ud med mere tempo, og dette ledte til en 11-8 føring. Denne bibeholdte hun efter opholdet og vandt andet sæt 21-15. I første halvdel af tredje sæt var der træthedstegn hos begge spillere, da der blandt andet blev lavet servefejl, og duellerne var meget korte. Det var ikke så mærkeligt, da begge spillere et par timer forinden spillede den første kamp i dag. Det var dog meget lige, også ved ophold. Efter opholdet trak Irina dog fra, men det lykkedes Dawall at komme tilbage. Efter et drama og matchbolde til begge, efter lange, flotte og udmagrende dueller, fik Dawall sidst taget på Irina og vandt 25-23.

Favoritsejre over næsten hele feltet
Det blev også småt med overraskelserne i eftermiddagens andre kampe. Således vandt topseede Mette Poulsen klart sine to kampe og fjerdeseede Mia Blichfeldt ligeså. Iben Bergstein måtte, efter et især fint første sæt, give fortabt over for den tredjeseedede Kati Tolmoff fra Estland. Cifrene blev 21-17, 21-7. Også Elisa Melgaard måtte give fortabt overfor en bulgarer. Sidst måtte doublen Bergstein/Rindshøj se sig besejret af et engelsk par.

Herrerne måtte også give fortabt i de fleste af deres kampe. Kasper Dinesen tabte således klart til femteseedede Kalle Kolionen fra Finland. Det samme var tilfældet for doublen Andersen/Dinesen, der efter en tæt kamp tabte til et engelsk par. Victor Svendsen, der i eftermiddags slog en af de seedede spillere ud, led også nederlag. Han blev udraderet af tyske Kai Schäfer med cifrene 21-8, 21-6, der tidligere på dagen sendte Frederik Aalestrup ud. Aalestrup besejrede dog et engelsk par sammen med sin doublemakker Mathias Moldt Baskjær.

Undtagelsen i dag var Steve Olesen, der sammen med sin svenske makker smadrede de topseede med to gange 21-11. Kampen startede relativt lige, men fra opholdet i første sæt var der aldrig tvivl om udfaldet, idet det dansk-svenske par tromlede hen over Belarbi og Hamek fra Algeriet.

Turneringen fortsætter i aften og har finaler søndag.

Resultaterne fra Dutch International

Læs også

Knudsen efter drabelig danskerdyst: De spillede virkelig deres chance

Isabella Nielsen og Kristoffer Knudsen sejrede i anden runde af Dutch International efter et tæt …