Victor Svendsen. Foto @ Ibolya Berényi

Victor Svendsen bidrog på flotteste vis til stor VEB-sejr: Hjemmebanen blev udslagsgivende

Loading

Vendsyssel sikrede sig i går en flot sejr over Skovshoved på 4-2. Her leverede Victor Svendsen den største overraskelse ved at vinde over Rasmus Gemke. Læs hans fortælling om sejren her. 

Det startede som forventet i gårsdagens kamp med en sejr til Skovshoved. Derfra tog Vendsyssel dog over, da Tabeling og Seinen overraskede ved at vinde over Fischer og Pedersen. Derefter kom det mest uventede resultat, da Svendsen slog Gemke i en dramatisk kamp med 21-19 og 26-24. Han beskriver sejren således:

– I min egen kamp var jeg virkelig glad for at være på den vindende side, da jeg har kæmpet lidt med mine holdkampe for nyligt. Det var således dejligt at være med til at bidrage til, at holdet kunne vinde. Hvad der lige bliver udslagsgivende for de fire point er svært at sige. Jeg tror, at det er hjemmebanen. Jeg synes virkelig, at vi begge kæmpede og gav tilskuerne en god kamp med masser af lange dueller.

– Selve holdkampen startede dog lidt tørt med en sikker sejr til os i damesingle og en komfortabel herredouble-sejr til dem. Derfra var der dog virkelig en opadgående kurve i stemingen, intensiteten og den gode badminton. Jeg tror derfor, at det var en god oplevelse for tilskuerne. Og det, at vi kunne slutte af med at vinde to herresingler, var virkelig fedt.

Sejren bringer Vendsyssel op på en flot tredjeplads, og det lover derfor godt for resten af sæsonen, som har været en smule svingende indtil nu:

– Vi håber helt sikkert at få andenpladsen, så vi kan komme direkte i semifinalen. I den forbindelse havde vi et bump på vejen mod Solrød i fredags, så derfor var det virkelig tre gode point, som vi ikke havde regnet med, vi fik i går. Jeg tror dermed bestemt, at vores mål er muligt. Vi kommer imidlertid til at mangle Jacco i den kommende tid, da han lige er blevet opereret med noget menisk. Det går dog den rigtige vej, og vi håber, at han er klar til slutspillet.

Fin tid i Europa

Udover at spille i Badmintonligaen, spiller Svensen også europæiske turneringer. Her er det blandt andet for nyligt blevet til en finaleplads ved Hungarian International, hvilket den unge dansker var fint tilfreds med:

– Turneringsmæssigt er det gået godt, og jeg har vist en god stabilitet siden sommer. Det er kun i nogle finaler, der har været lidt bump på vejen. Derfor spiller jeg i Malaysia og Indonesien i januar, som er Super 500-turneringer. Det er et fedt resultat af, at jeg har haft et godt år. Derfor er der stadig kvalifikation, og med min nuværende placering på ranglisten skulle det ikke være noget problem at komme med der.

Han fortsætter:

– Det bliver en fed og anderledes oplevelse, som jeg glæder mig til mest for at få testet mig af under de forhold (tilskuere, vind mm.). Så kan jeg nemlig også få nogle erfaringer ift., hvad jeg skal træne fremadrettet.

Den næste opgave for Svendsen og og Vendsyssel er Greve på onsdag.

Læs også

Svendsen efter snævert nederlag til klassespiller: Det her var en god chance

Victor Svendsen tabte en tæt kvartfinale ved Austrian Open til en tidligere Denmark Open-semifinalist. Efter …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.