Camilla Martens og Maiken Fruergaard Sørensen fra Odense Badminton Klub. Foto @ Annette Vollertzen

OBK: Odense møder top og bund i samme uge

Loading

Der venter Odense Badminton Klubs mandskab i badmintonligaen to spændende dage, når klubbens bedste spillere skal i kamp tirsdag og torsdag i denne uge.

Tirsdag går turen til medaljefavoritterne fra Skovshoved, hvor verdensklassespillere som Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juul, Carsten Mogensen, Joachim Fischer og Mads Conrad-Petersen venter på OBK’erne.

Selvom flere af OBK’s unges spillere har gjort det ganske godt i de sidste ugers turneringer, må forventningerne til en pointhøst i Skovshoved skrues ned, vurderer formand for Odense Badminton Klub, Henrik Kryger.

– Skovshoved ser på papiret rigtig stærke ud med verdensklassespillere på holdkortet i alle tre doubler, så det bliver umiddelbart en svær opgave. Det bliver dog spændende at følge Sara Thygesen og Maiken Fruergaard Sørensen i damedoublen, hvor de skal møde Kamilla Rytter Juul og den tidligere topspiller Tine Baun. Sara og Maiken vandt sølv ved DM sidste år, og kan de ramme deres topniveau, er der måske en mulighed i den kamp, siger Henrik Kryger.

Ellers er det i singlerne at Odense OBK skal finde sejrene, og det kræver, at OBK’erne spiller op til deres bedste. Raul Must er den seneste måned stormet frem på verdensranglisten til en plads som nr. 47, og han møder Emil Holst i en kamp, hvor det er svært at pege på en favorit.

Steffen Rasmussen kommer med en frisk finalesejr i Finland, og han møder Christian Lind Thomsen, som ofte finder et godt niveau i den hjemlige liga, og denne kamp er også åben.

OBK’s Camilla Martens er tilbage i damesinglen, og møder unge Natalia Koch Rohde, der på hjemmebane nok må være favorit. Hvis Camilla Martens kan finde niveauet fra den seneste holdkamp mod Værløse, er der måske en chance i den kamp også.

I herredouble skal Patrick Bjerregaard og Frederik Søgaard Mortensen op imod Mads Conrad-Petersen og Carsten Mogensen, og her er hjemmeholdet storfavoritter, selvom de to unge OBK’erne vil give alt hvad de kan for at overraske.

I mixeddoublen skal Nettie Skaarenborg og Michael Them møde verdensranglistens nr. 4, Christinna Pedersen og Joachim Fischer, og det bliver en vanskelig opgave for OBK’erne.

På torsdag den 26. nov. tager Odense OBK imod Højbjerg fra Aarhus på hjemmebanen i Odense Idrætshal hvor der er kampstart kl. 19.00. Her vil klubben inden kampstart hædre doubletalentet Frederik Søgaard Mortensen, der i sidste uge vente hjem fra UVM i Lima, Peru med en sølvmedalje i badmintontasken.

Pressemeddelelse fra Odense Badminton Klub v/John Thrane

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …