Vært Jacob Panum sammen med ugens panel bestående af Joachim Boldsen, Hans-Kristian Vittinghus og Jimmy Bøjgaard. Foto @ DR Sporten

Vittinghus tror på Vittinghus som DM-vinder…..eller Viktor Axelsen

Loading

For tredje gang var Hans-Kristian Vittinghus gæst i DR podcasten Sportsugen, og her skulle deltagerne blandt andet gætte på, hvem der vinder DM i herresingle.

Danmarks hyggeligste sportspodcast er Sportsugen, der bliver sendt hver mandag. Her har DRs Jacob Panum besøg af gæster, som giver bud på, hvordan ugens kommende højdepunkter kommer til at gå.

Denne mandag var Hans-Kristian Vittinghus i selskab med Jimmy Bøjgaard, da der er Super Bowl på søndag. Også Joachim Boldsen var i studiet, da der er pokalfinaler i håndbold i weekenden.

HK løftede sløret for, at Jan Ø Jørgensen er tvivlsom starter til DM. HK selv skal til scanning af sin fod onsdag, og først der tager han stilling til sin DM-deltagelse.

De andre deltagere satte deres bud på Viktor Axelsen, mens HK naturligt nok troede på sin egen chance. Men hvis han ikke stiller op, så ville Vittinghus skyde på Viktor som vinder på søndag.

Hør DR Sportsugen eller find den i iTunes.

Læs også

VEB bruger ufine kneb: Får Vittinghus’ mormor til at servere lever

Der er Badmintonliga-brag i Skælskør tirsdag aften, hvor TSS tager imod VEB fra Vendsyssel. Der …