Boe og Mogensen i jubel. Foto @ Djarum Badminton

Boe og Mogensen besejrer årets onde ånd

Loading

Mathias Boe og Carsten Mogensen er semifinaleklar ved sæsonfinalerne.

Mathias Boe og Carsten Mogensen var oppe mod Lee Yang og Lee Jhe-Huei. Danskerne er nummer to i verden, mens taiwaneserne er verdens nummer otte. Det danske par har faktisk en dårlig indbyrdes statistik mod parret fra Taiwan, da de har tabt to ud af tre opgør. Tilmed er det de to seneste opgør, der er blevet spillet i 2017, som danskerne har tabt. Et af nederlagene var ved French Open-finalen.

I første sæt kom danskerne flot ud og var foran 4-3. Taiwaneserne kom dog tilbage og fik udlignet til 6-6. Derfra trak danskerne igen fra og bragte sig i front med 11-8. Efter opholdet holdt danskerne fast i føringen ved både 13-11 og 16-12. Kort tid efter lukkede de sættet med de sikre cifre 21-14.

I andet sæt var det taiwaneserne, der var skarpest i indledningen og kom foran 3-1. Danskerne kom dog flot tilbage og kom i front med 7-6. Ved 8-8 tog danskerne tre point i træk. Herefter kom de også i spidsen med 13-11. I slutfasen var det parret fra Taiwan, der igen fik fat og nu førte 17-15. Danskerne var herefter bagud 18-19, men tog herfra de sidste tre point.

Boe sagde til TV 2 Sport efter kampen, at de lige før den flotte afslutning på andet sæt:

– Kommer til at slå lidt for hårdt og lidt for tidligt og kommer til at spille på autopilot.

Da danskerne nu har vundet deres to kampe og Zhang Nan og Liu Cheng også har præsteret dette, spiller de to par nu om førstepladsen i gruppen i morgen.

Resultater fra sæsonfinalerne

Læs også

Dubai Super Series Finals: God start i andet sæt er ikke nok for Boe/Mogensen

Mathias Boe/Carsten Mogensen havde revanche til gode fra gruppespillet ved Dubai Super Series Finals, da …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.