ONSDAG 28. FEBRUAR 2024 • IDRÆTTENS HUS, BRØNDBY – HAL A, SAKSKØBING • DAGBOGSNOTAT!

Loading

Kort resume:

Direkte fra hjertet af dansk badminton, Idrættens hus og National Elite Trænings Center onsdag eftermiddag, til Sakskøbing for at spille holdkamp i LF-serien til aften.

____________________________________________________________

Onsdag middag og eftermiddag….


Løs “Quick dating”-samtale om opvækst og familiebaggrund (og ingen badminton!) med sportschefen Meibom (😂) over middagsmaden i restauranten i IH – forøvrigt tak til Årets Træner for at formidle en madbillet, efterfulgt af en mere seriøs samtale kun om badminton med Badminton Danmark direktør Langbak på dennes kontor sammen med Steen Fladberg.

SF og jeg fremlagde, mest SF!, vores elevatortaler (mere om det i fremtiden) og blev “sendt hjem” (😂) med opgaven “yderligere finpudsning”!


Onsdag aften…..


Fra Idrættens Hus i Brøndby direkte til Hal A i Sakskøbing. Halvanden times kørsel. Med ankomst næsten 2 timer før kampstart.

Tid til aftensmaden fra SuperBrugsen!

Hal A

En hal bygget i 60erne, ifølge 5 noget ældre mænd i omklædningen. Med åbent cafeterie, tilstødende svømmehal, slikbod, lokal jernbane lige udenfor, og en stor og rummelig badmintonhal med utallige streger og et blødt gulv, hvor man stod fast.


Jeg var der første gang, og hidtil eneste gang som leder og chauffør i 1995 med bla Britta Andersen og Lene Mørk, der deltog i DM. De endte på podiet i damedouble, muligvis også i andre kategorier – det er så længe siden at jeg ikke husker det!

En super hal. Lidt svær at se bolden dog, med de hvide vægge som baggrund, men nu kommer vi også fra en relativ mørk hal!

Holdkampen endte 7-3 til udeholdet VBK2.

Vi stemte efterfølgende om fidusen og en kæmpe pakke med slik m m – den tilfaldt Kasper, som er vendt tilbage til badminton efter 15 års pause, fik en øl og gik i omklædningen.

Hjemme i Det Hvide Hus ca kl 21.45 stod yngste søn klar med aftensmaden, da jeg parkerede bilen, noget træt, men ret så tilfreds efter en god dag i badmintonverden!

Gid det aldrig hører op❤️🇩🇰🙏🏻

Badmintonbladet ❤️🙏🏻 Per Damkjær Juhl

Læs også

Bare et tilfældig år – 2015 og All England

All England 2015 (og lidt om AE2013 og AE2014……og OL 2024) Lin Dan, 31 år …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.