Dansk herresingletalent skal hjælpe OL-vinder til sejr ved VM

Loading

Værløse-spilleren Mikkel Enghøj har fået en unik mulighed denne sommer. Han skal nemlig til Spanien i juli måned, hvor han skal være sparringspartner for den forsvarende VM- og OL-mester i damesingle Carolina Marin

Mikkel Enghøj spiller til dagligt på Værløses 2. hold i 1. division, men denne sommer skal han træne med en af de bedste spillere i verden. Værløse-spilleren skal en tur til det sydeuropæiske for at være træningspartner for Europas bedste damesinglespiller.

– Jeg skal til Madrid for at være sparringspartner for den olympiske mester Carolina Marin, frem mod VM i August. Jeg skal være der fra d. 22-26 juli, skriver Mikkel Enghøj til BadmintonBladet.dk.

Aftalen er kommet i stand, efter at TSS-sportschef Steen Schleicher Petersen kontaktede Enghøj, og her skulle den unge dansker ikke bruge meget betænkningstid.

– Det var Steen P (Steen Schleicher Petersen red.), der kontaktede mig, og spurgte om jeg var frisk på en tur med alt betalt til Madrid. Det skulle jeg ikke tænke længe over, skriver Mikkel Enghøj.

“Jeg forventer et spændende ophold”
Danskeren ser meget frem til at komme til Spanien. Enghøj mener, at han kan lære meget af Carolina Marin, og at han dermed kan udvikle sig til en bedre spiller.

– Jeg forventer et spændende og lærerigt ophold. Jeg glæder mig til at komme helt tæt på en OL og VM-guldvinder, og se hvordan hun træner og lever i hverdagen. Og så forventer jeg, at jeg selv kan udvikle mig ved at se, hvordan hun træner i forhold til nye øvelser og metoder, skriver Mikkel Enghøj.

Mikkel Enghøj har i forbindelse med opholdet i Spanien fået to nye sponsorer, som kommer til at betyde meget for danskeren i den kommende sæson.

– Jeg er stolt af at have fundet mig 2 nye samarbejdspartnere i Peter Johansen krop.nu og min anden samarbejdspartner sneakerconcept.dk, slutter Mikkel Enghøj af med.

Peter Johansen – krop.nu

Læs også

Carolina Marin: Jeg vil være nummer et i verden igen

Året har ikke været alt for godt for Carolina Marin, men hun har store mål …

5 Kommentarer

  1. SÃ¥dan, Mikkel… 😊

  2. Der er en ting du ikke skal lære af hende …. du kan mÃ¥ske lære hende 🤐

  3. Det er da fantastisk Mikkel god tur 🥊