PRESSEMEDDELELSE fra Viborg Badminton Klub

Loading

Michael Nørbæk bliver næste sæson træner for ungsenior og senior i Viborg Badminton Klub.

Michael Nørbæk er tilbage i Viborg Badminton Klub. Michael var første gang i VBK for cirka 30 år siden en markant skikkelse og træner for klubbens divisions- og øvrige seniorhold. Han var på daværende tidspunkt Danmarks yngste professionelle badmintontræner og har siden opbygget et temmeligt imponerende CV.

Heraf kan nævnes Ungdomslandstræner, Cheftræner for Triton Aalborgs Elitedivisionshold, Cheftræner for Team Danmarks centertræning i Nordjylland, Aarhus, Herning og Esbjerg, Sports- og fritidschef i Greve Kommune, Hovedtræner for blandt andet Jan Ø. Jørgensen og Kamilla Rytter Juhl. Senest Administrativ ansvarlig for Bredde og Udvikling i Badminton Danmark, hvorfra han ønskede at stoppe med udgangen af maj 2022.

Lone Friis, SU og UU ansvarlig i VBK udtaler på vegne af bestyrelsen i VBK:

”Det er med stor glæde og forventning, at vi nu har Michael tilbage i VBK. Michael har en kæmpe erfaring inden for badminton og udover trænergerningen kan han bare noget særligt, bl.a. samle en trup, skabe et fællesskab og et engagement, hvilket jeg selv havde meget stor fornøjelse af at opleve som divisionsspiller i VBK, da Michael sidst var træner her.

Vi er rykket i Kredsserien næste sæson, vi har en god trup, gode talenter i U17/19 og det er lige præcis den gruppe af spillere, som Michael nu skal have ansvaret for i øvrigt sammen med klubbens øvrige trænere og især cheftræner Rasmus Carøe Christensen, som VBK atter har den store glæde at forlænge kontrakten med og som er den træner, der på helt suveræn vis gennem en årrække har skabt en særdeles stor og meget velfungerende ungdomsafdeling i VBK. Resultatet af Rasmus’ store arbejde gør, at vi nu har en god flok ungsenior og ikke mindst en del pigespillere, som skal videre til seniorbadminton og her finder vi, at Michael også til den opgave er den absolutte rette mand.”

Michael Nørbæk udtaler:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at gøre comeback i Viborg Badminton Klub. Det er her, jeg har nogle af de allerstørste og bedste minder fra, da jeg var træner i klubben i 90`erne. Her blev skabt stærke venskaber, som gælder den dag i dag og har nogle af Jer ”gamle” lyst til at komme tilbage og spille – bare lidt – så er I hjertens velkommen. Det gælder også andre, om man så bare vil spille et par gange om måneden, og måske slet ikke på de travle hverdage, men kun i weekenden. Vi udvikler et koncept for dem som vil spille fra flere gange om ugen til ”kun” et par gange om måneden.

Når dét er sagt, så er klubbens ønske til mig i høj grad at få skabt en god overgang til seniorbadminton i forhold til de ungseniorer, som man har skabt i løbet af de sidste par sæsoner. Her vil alle spillere være lige vigtige, så jeg vil gøre mit absolut bedste for også at lykkes i Viborg BK.

Jeg bliver i høj grad en trænings- og udviklingsmand for ungseniorerne og bindeled til seniorerne. Vi skal have gjort ́badminton great again ́ både sportsligt og socialt!

I forhold til at jeg har takket JA til Viborg, så har jeg gjort det med hjertet. Det er vigtigt for mig at arbejde med gode og engagerede ledere, nysgerrige og glade spillere, og så glæder jeg mig til samarbejdet med de øvrige i klubbens TrænerTeam.”

For nærmere information så kontakt:
SU & UU formand
Lone Friis
Mail: vbk@pc.dk

Michael Nørbæk
Mobil: 24990699

Læs også

“Jeg er måske medskyldig”

…..kommentar på websiden fra Jan Steffensen til Sung Jacobsens indlæg den 9. april 2024. Se …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.