Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Foto @ Djarum Badminton

Pedersen og Juhl udbygger vild stime

Loading

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl vandt deres kvartfinale-opgør ved Indonesia Masters. Danskerne havde inden dagens kamp vundet alle deres kampe i 2018 og udbyggede denne flotte stime i dag. De har endda vundet alle deres kampe i to sæt. 

I dag var der thailandsk modstand på menuen. De tredjeseedede danskere var således oppe mod sjetteseedede Rawinda Prajongjai og Jongkolphan Kitiharakul. Indbyrdes havde danskerne den bedste statistik, idet de havde vundet de to hidtidige opgør.

Første sæts start var domineret af thailænderne, for hvem det lykkedes at komme i front med 4-1. Herefter var det fortsat dem, der var i teten og kunne gå til ophold med en 11-8-føring. Danskerne kom flot ud fra opholdet og fik udlignet til 13-13. Derefter lykkedes det dem endda at tage føringen for første gang i tredje sæt ved 14-13. Nu var det danskerne, det havde fat i den lange ende og som senere vandt 21-18.

I andet sæt fortsatte det danske par de fine takter og kom i spidsen med 9-4. Ved opholdet førte de også, nu med 11-9. 15-4 kom de også foran med og herfra var det en formsag at køre kampen hjem med 21-10.

Danskerne er nu klar til at møde Takahashi og Matsutomo, som de før har spillet nogle dramatiske kampe mod. Dagen byder på flere kampe med dansk deltagelse.

Resultater fra Indonesia Masters 

Læs også

Vittinghus fortsætter det flotte spil

Hans-Kristian Solberg Vittinghus sejrede i anden runde af Indonesia Masters. Vittinghus stod over for Wei …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.