Henrik PK Rohde.

Skovshoved-træner forventer tæt Badmintonliga: Vores mandskab er svagere i år

Loading

BadmintonBladet har forud for den nye Badmintonliga-sæson spurgt nøglepersonerne i de forskellige klubber om forskellige spørgsmål om denne sæson. I dag udtaler Henrik PK Rohde, der er træner i Skovshoved, sig. 

Hvad er dine forventninger til næste sæson?

Det samme som sidste år, nemlig at komme i finalen og så må vi se, hvad der sker derfra. Vi er dog svagere i år, da Kamilla Rytter Juhl blandt andet er stoppet og da et par stykker på vores hold har mistet lidt niveau. Emil Holst håber vi efter stoppet holder nogenlunde niveau ved at træne de fem gange i klubben om ugen, og at Rasmus Gemke fortsætter sin kurve opad.

Hvem tror du bliver danske mestre?

Os selv, men jeg er ydmyg i forhold til, at alt skal flaske sig, hvis dette skal ske. Vi er nemlig smallere i truppen. Vendsyssel, TSS, Solrød og os ser jeg som de fire top 4-hold, og jeg tror, at det bliver en tæt og spændende liga.

Hvem tror du bliver sæsonens overraskelse?

Solrød er stærkere, da mange af deres spillere hæver deres niveau, hvor flere af vores har peaket. Mange af deres spillere er således på vej opad. De har manglet Alexander Bond, og da jeg har hørt, at han er ved at være på banen igen, vil dette styrke dem.

Hvem tror du ender i nedrykningsspillet?

Odense er hårdt ramt, da de har mistet mange vigtige spillere. Med Sara Thygesen væk, Frederik Søgaard til TSS og at det bliver svært at overtale Mathias Boe, synes jeg, at det ser lidt tyndt ud med respekt for dem, der spiller der. I liga-regi tror jeg nemlig, at det bliver svært. Gentofte kan også havne dernede.

Hvem tror du bliver sæsonens skuffelse?

Vendsyssel gør meget, men jeg ved ikke, om det er det rigtige. Det er et frisk pust med Kirsty Gilmour i ligaen, men jeg har svært ved at se, hvilken rolle hun skal have deroppe. Når de nu står med Beiwen Zhang, som er ligaens bedste damesingle, og de så har købt ligaens næstbedste næstbedste damesingle, kan jeg ikke se den store ide i det. Kirsty kan selvfølgelig spille double, men ikke på samme niveau som vi og Solrød har. Jeg tror derfor ikke, at de får så meget ud af hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.