Hans-Kristian Solberg Vittinghus. Foto @ Christel Larsen

Vittinghus taber til sin onde ånd efter tæt opgør

Loading

Hans-Kristian Solberg Vittinghus tabte efter en tæt kamp i  kvartfinalen ved Indonesia Masters. 

Vittinghus stod over for Chou Tien Chen. Han er helt oppe som nummer syv i verden, mens danskeren indtager en 17.-plads på verdensranglisten. Han har tabt de sidste fem gange, de to har spillet og har kun to sejre mod den stærke taiwaneser.

I første sæt fik danskeren en forrygende start, hvor han især fik nogle flotte smash ned. Derfor kom han foran med hele 6-0. Derfra fik Chen spillet til at kredse omkring det flade spil, hvilket er hans force. Skarphed der betød dermed, at han kom tilbage på 5-6. Vittinghus hold fast i den snævre føring ved opholdet, som nu lød på 11-10. Derefter snuppede danskeren fem point i træk ved 13-12 på baggrund af en specielt god offensiv. Han havde derfra ingen problemer med at vinde sættet med 21-15.

Flot men forgæves

I andet sæt var det Chens tur til at komme flot ud og bringe sig i spidsen med 3-0. Vittinghus fik derefter fat i spillet omkring nettet, hvilket blandt andet ledte til en 9-6-føring. Herfra tog taiwaneseren dog en stime på hele otte point. Han sejrede også med de klare cifre 21-16.

Tredje sæt bød på den samme start som i andet sæt. Vittinghus kunne ikke nedbryde Chens defensiv og kom grundet dette bagud med 0-3. Danskeren fik dog kæmpet sig tilbage og bragte sig i front med 6-4. Foran var han også ved opholdet, her med 11-9. Efter dette holdt han fast i topoints-føringen ved 13-11. Herefter kom han også i front med 15-14 efter nogle lange dueller. En flot fightende Vittinghus måtte dog give fortabt i den tætte slutfase, idet han tabte med 18-21.

Vittinghus har dog haft et par flotte uger i østen. I denne turnering kom han således i kvartfinalen, og i sidste uge nåede han helt frem til semifinalen. I dagens sidste danskerkamp skal Kolding og Conrad i aktion.

Resultater fra Indonesia Masters

Læs også

At være træner…..

Der sidder de så, de to trænere og kigger på, aldrig tilbagelænet, altid på, råber …

7 Kommentarer

  1. Flot kamp 👏👏💪🏻

  2. Fandme flot kæmpet Vittinghus – du er en fornøjelse at følge 🇩🇰💪🏼

  3. Den bedste kamp i tv. Meget flot kæmpet og jeg tror du vinder næste gang du møder ham. Kom igen HK. God weekend

  4. Du er en fighter HK. Fin sportslig indstilling.

  5. SÃ¥ utrolig flot kamp og det er en stor fornøjelse at se HK spille – Flot fightervilje 💪 Fantastisk sportsÃ¥nd 🏸 Kæmpe respekt herfra det Nordjyske 👌

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.