Skaarup: Jeg ser os som favoritter

Loading

I aftenens kamp mellem TSS og Højbjerg kan de danske mestre med en sejr sikre sig førstepladsen i Badmintonligaens grundspil.

Ovenpå sidste rundes storsejr over Skovshoved, er det også svært at se hvordan Højbjerg skal holde TSS fra sejr. For TSS’s Anders Skaarup er der endda en lille en ekstra krølle på kampen, da det er første gang han skal spille holdkamp i Højbjerg hallen efter hans skifte til TSS i 2012.

– Jeg glæder mig til at spille i Højbjerg Hallen for første gang side jeg flyttede derfra og tror at vi får en spændende holdkamp, fortæller Anders Skaarup til BadmintonBladet.

Men sejr kan TSS med sikkerhed få på juleferie som grundspils vindere lige meget hvordan det går i torsdagens niende og sidste runde. Anders vurderer også at TSS er favoritter mod Højbjerg.

– Jeg ser os som favoritter i alle kampe pånær damesinglen, men det er ikke garanti for sejr. Vi har alle været glade for vores publikum og sponsorer i sidste runde, men vi skal helt i mål i afte og lukke grundspillet ordentlig, slutter Anders af.

Badmintonliga kampen mellem Højbjerg og TSS kan følges på livescore fra kl. 19.00

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.