Peter Gade kan ende med at være andet end bare coach til Gentoftes kamp.

Peter Gade kan gøre comeback

Loading

Som noget helt nyt skal alle Badmintonligaklubberne senest syv dage inden udveksling af holdsedler, indsende deres bruttoliste af spillere. Det betyder, at klubberne til den givne Badmintonlig kamp ikke vil kunne udtage andre spillere, end dem de allerede har på bruttolisten og den gældende rangliste.

Til første runde som spilles d. 1. september, er der nu kommet listen med de spillere, man ud over spillerne på ranglisten, kan forvente at se. Det skal dog nævnes, at der som sådan er fri afbenyttelse af spillere, blot de er medlemmer af klubben. Så i teorien kunne en klub godt have skrevet Lin Dan på, og så melde ham ind i klubben.

Den mest interessante person på listen må uden tvivl være Peter Gade, som Gentofte har valgt at putte på bruttolisten. Det er formentlig en skræmmetaktik overfor Odense, mere end en reel indikation af at Peter Gade kommer retur til holdturneringen.

Det står også klart, at de danske mestre fra Greve medtager Clara Azurmendi, som tidligere på sommeren blev meldt til den danske holdturnering. Ud over Azurmendi har Greve også potentielt Jelle Maas (Jacco Arends makker) og Gail Emms.

Ellers kan man også se, at AB Aarhus har beenyttet den malaysiske forbindelse i form af Morten Frost med en ny spændende damedouble.

Bruttotrupperne til Badmintonligaens første runde

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …