Alexandra Bøje. Foto: @ Tine Bay

Danmark vinder sidste kamp ved UVM

Loading

Danmark spillede i dag deres sidste kamp ved UVM for blandede hold og sikrede sig med sejren over Canada en plads som nummer 17.

Alexandra Bøje og Jesper Toft stod først over for Katie Ho-Shue og Desmond Wang. Bøje og Toft lagde ikke alt for overbevisende fra land, da de både kom bagud med 3-5 og 7-10. Derfra vendte de dog kampen på hovedet ved at tage seks point i træk. Og herfra var det en formsag at køre sættet hjem med 21-16. I andet sæt afgjorde de reelt kampen ved opholdet, hvor de var foran med hele 11-3. Canadieren kom derefter kortvarigt bedre med, men danskerne lukkede sættet i sikker stil med 21-13.

Derefter krydsede Mads Thøgersen klinger med Brian Yang. Og danskeren lagde godt ud og var faktisk foran komfortabelt midtvejs i sættet med 13-10. Derfra blev det dog meget tæt og i en spændende afslutning vandt canadieren 21-19. I andet sæt var Thøgersen i store dele af sættet bagud med et par point, men igen blev et helt tæt til slut. Men denne gang var det den danske spiller, der trak det længste strå og vandt 21-18. I tredje sæt var Wang derimod klart foran gennem hele sættet og vandt med de sikre cifre 21-15.

Sikre sejre i de sidste kampe

Herefter mødte Line Christophersen Talia Ng. Den canadiske spiller startede bedst og var foran 11-9 ved opholdet. Herfra tog Christophersen dog over og vandt sættet med de komfortable cifre 21-16. I andet sæt var danskeren hele tiden klart i spidsen og vandt også med de overlegne cifre 21-11.

Daniel Lundgaard og Sebastian Grønbjerg var dernæst oppe mod Desmond Wang og Brian Yang. Kampen startede lige, men frem mod opholdet lagde danskerne sig i spidsen med 11-7. Derfra kørte de sættet hjem i sikker stil med cifrene 21-15. I andet sæt var det helt lige hen mod opholdet, hvor canadierne var i front med 11-10. Herfra trak de endnu mere fra og vandt sættet med 21-17. I tredje sæt kom danskerne flot fra start og foran med 11-8. Herfra kørte de sejren sikkert i hus med 21-14.

Dermed ender danskerne som nummer 17 ved U-VM.

Resultater fra kampen

Læs også

U-VM: Kineserne styrer direkte mod samtlige finaler

De kinesiske badmintonspillere sidder tungt på dette års ungdoms-VM. I morgen spilles der finaler med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.