Flere danskere i finalen i Belgien

Loading

Tidligere på aftenen kunne vi berette om Anders Antonsen og Christian Lind Thomsen, der begge vandt deres semifinaler ved Belgian International og derfor skal mødes i finalen i morgen.

Desværre kunne den danske mester i damesingle ikke følge trop. Line Kjærsfeldt var i sin semifinale oppe mod Kirsty Gilmour fra Skotland, og det blev en kort fornøjelse. I første sæt var Line bagud fra start til slut, og hun fik kun skrabet 12 points sammen.

Andet sæt blev noget bedre, og danskeren gik da også til ophold med en 11-10-føring, men så tog pokker ved skotten, der med syv points i træk reelt afgjorde kampen. Sættet endte med 21-17, og Gilmour skal nu møde Jin Wei Goh fra Malaysia i finalen.

Dansk revanche
I aftenens sidste danskerkamp var det op til Maiken Fruergaard og Sara Thygesen at revanchere de danske nederlag, da de skulle kæmpe om en finaleplads med de topseedede tyskere Johanna Goliszewski og Carla Nelte.

Danskerne gik uimponeret til værks og tog flot første sæt med 21-17. Endnu bedre blev det i andet sæt, hvor tyskerne slet ikke kunne hænge på. Maiken og Sara vandt med 21-15 og er dermed klar til finalen i morgen mod Joyce Wai Chi Choong og YAP Cheng Wen fra Malaysia.

Se programmet for finalerne her.

Læs også

Fruergaard om stor præstation ved Uber Cup: Det bedste vi har præsteret i holdkampsregi

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen hentede sammen med Line Kjærsfeldt nogle overraskende sejre mod Korea …