Viktor Axelsen. Foto @ BWF

Stjernernes stemmer afsløret: Så suverænt vandt Axelsen BT Guld

Loading

Der var tale om den aldeles suveræn sejr for Viktor Axelsen, da han i lørdags vandt BT Guld.

Viktor Axelsen var på forhånd udråbt som den store favorit af bookmakerne, og det endte da også med at blive den danske verdensmester, der vandt både BT Guld og Årets Sportsnavn. I forhold til BT Guld var det 40 af Danmarks største sportsstjerner, der afgjorde, at Axelsen skulle løbe med prisen. Deres stemmeafgivning er netop blevet offentliggjort af BT. De har hver givet tre, to og et point til de atleter, de mente, skulle løbe af med prisen.

Og der var ikke nogen tvivl efter deres mening. Således fik Axelsen hele 102 point, hvilket er over dobbelt så mange som den nærmeste forfølger. Caroline Wozniacki fik nemlig 44 point. Ydermere gav 30 ud af de 40 atleter, der har stemt, Axelsen tre point. Mikkel Kessler og ishockeyspilleren Nikolaj Ehlers er de eneste atleter, der ikke havde Axelsen i top 3. Dog kan der være flere, da nogle af atleterne har valgt ikke at offentliggøre deres stemmer.

Viktor Axelsen selv stemte på Caroline Wozniacki som vinder af BT Guld. Axelsen vandt også prisen for Årets Jubelscene, der blev uddelt af Danske spil. Så det blev en stor aften for fynboen, der ny har høstet den fortjente hyldest efter et fantastisk år. Året har blandt andet budt på et verdensmesterskab og tre Super Series-titler.

Så det bliver spændende at se, om han kan følge op på de flotte resultater i det nye år.

Kilde: BT

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

3 Kommentarer

  1. Tillykke😂🤣😃😎

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.