SIDSTE HOLDKAMP • DAGBOG • NOTAT #1 • FREDAG OG LØRDAG MORGEN….

Loading

SIDSTE HOLDKAMP • DAGBOG • NOTAT #1


  • INTRO, FREDAG

Cyklede op til det Gyldne Hjørne fredag middag og bestilte levering af 20 pizzaer til lørdag aften i Den Store Hal.

Derfra videre de 200 m til hallen for at lægge mine drikkevarer i depotets køleskab. I hallen var to unge mænd i gang – jeg havde aldrig set dem før, så jeg gik naturligvis ind i hallen for at se nærmere. Synes jeg så et bekendt ansigt sidde på bænken og nærmere mig med udstrakt hånd for at sige goddag.

Jette, en tidligere kollega fra det ambulante misbrugscenter i Næstved, hvor vi begge var ansat i 00’erne. Hun var vi hallen med en gruppe tidligere misbrugere, der som en del af deres dagbehandling og rehabilitation var startet på badminton. Vidste jeg egentligt godt. Hendes kollega Gitte, nuværende misbrugsbehandler i Vordingborg og min ven, havde spurgt mig om ledige baner for et par måneder siden. Havde glemt alt om det.

Sport, sammen med andre er brugbar i vejen tilbage til livet. For at bevare livet, det sunde og sociale liv.

  • NU ER DET LØRDAG MORGEN

Sæsonens sidste kamp for VBK1 i danmarkssseriens nedrykningsspil pulje C starter kl 14.00. Vi møder på hjemmebane Charlottenlund 2 og for begge hold er kampen betydningsløs, da ingen længere kan rykke ned.


Indtil videre er planen – holdleder Steffens plan, at jeg kun spiller den anden mix med debutant, 16 årige Mathilde, og at VBK ialt benytter 9 herrer og 4 kvinder til holdet. Nye regler i denne sæson tillader, at en spiller kun bruges i én kamp.

Mathilde havde debut på VBK2 i september 2022 i Rødby, også med mig som makker, og var rystende nervøs. Siden er vi ligesom blevet et fast mixpar – og hun er blevet meget bedre på banen, stærkere, sejere og langt mere rolig……det kunne heller ikke blive mere nervøst end i Rødby! Hun stod dengang helt stille på banen. Stiv af nerver.


  • 6,1 M x 13,4 M

På banen er man udstillet på godt og ondt. Rektanglen på 6,1 m x 13,4 m, 817.000 cm2, er en udviklingsarena på flere parametre. Her er ingen steder at skjule sig. Ingen sån’ rigtig at overlade ansvaret og bolden til.

Senere i dag står Mathilde og jeg på den samme bane, i den samme kamp. De to køn i samarbejde med 40 års aldersforskel. Der findes ikke mange sportsgrene, hvor der kan lade sig gøre!

Dette var notat #1. Der kommer flere i løbet af dagen.


Badmintonbladet ❤️🙏🏻🇩🇰 Per Damkjær Juhl

Læs også

Badmintonjob.dk – en simpel jobportal for badmintonklubber og badmintontrænere!

_______________________________________________________ Badmintonjob.dk _______________________________________________________ Det fungere ved, at klubber kan oprette en jobannonce her:  https://www.badmintonjob.dk/tilmeld-din-klub Prisen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.