Mixeddoublerne videre efter ombolde

Loading

Der er nu spillet en del kvartfinaler i Holland til Dutch Open, og det har allerede nu kastet et par semifinalepladser af sig. De to mixeddoubler er nemlig videre, og i morgen står den således på semifinaler.

Både Sara Thygesen/Mathias Christiansen og Maiken Fruergaard/Søren Gravholt, måtte bruge ombolde for at sikre sejrene, men det forblev stadig i to sæt. Sara og Mathias var oppe mod et tysk par, og her blev det til 21-14. Andet sæt kom helt ud i 25-23 før danskerne kunne hapse sejren. Maiken og Søren startede første sæt med at vinde 27-25, før de 21-12 kunne slå Iris Tabeling og Ruebn Jelle.

I morgen står de to mixeddoublepar i hver deres semifinale, og det kan således blive en ren dansk finale.

I damesingle blev det desværre til to nederlag, hvor Mia Blichfeldt og Natalia Koch Rohde tabte til henholdvis den første og anden seedede. Også herredoublen med Kasper Antonsen og Frederik Søgaard måtte se kvartfinalen blive endestationen, da de tabte til et malaysisk par.

Emil Holst er dog videre i herresingle, efter at han i to sæt slog Vendsyssels Raul Must.

Senere idag spiller Anders Antonsen, de to damedoubler og så er der rent dansk opgør i herredouble mellem Rasmus Fladberg/Rasmus Colberg og David Daugaard/Mathias Christiansen.

Resultaterne fra Dutch Open

Læs også

Fruergaard om stor præstation ved Uber Cup: Det bedste vi har præsteret i holdkampsregi

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen hentede sammen med Line Kjærsfeldt nogle overraskende sejre mod Korea …