Så er VM-seedningerne kommet!

Loading

I går offentliggjorde BWF seedningerne til VM i August, som foregår i Indonesien. Der er mange seedede danske spillere i stort set alle rækker.

I herresingle er Jan Ø. Jørgensen seedet som nummer 2, Viktor Axelsen er 7. seedede, mens Hans-Kristian Vittinghus er seedet som nummer 14.
Den forsvarende mester Chen Long fra Kina er topseedet, mens den regerende OL-mester Lin Dan er seedet 5.

I herredouble er der tre danske par der er seedede, nemlig Mathias Boe/Carsten Mogensen som er seedet 2, Mads Conrad/Mads Kolding der er seedet 10 og Anders Skaarup/Kim Astrup der er seedet 15.
Lee Yong Dae/Yoo Yeon Seong fra Korea er 1. seedede, mens Hendra Setiawan/Mohammed Ahsan ligger sig lige bag Boe og Mogensen med en 3. seedning.

I damesingle er der ingen danskere, der er seedede. Den forsvarende spanske VM-mester Carolina Marin har fået æren af at være 1. seedet. Hun er også den eneste europæer blandt de 16 seedede. Der er dog hele 3 kinesere repræsenteret i top 16 i form af Li Xuerui (2), Wang Yihan (6) og Wang Shixian (7).

Danmarks bedste damedouble Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl er 4. seedede og skal kæmpe hårdt til VM mod blandt andet verdens bedste damedouble i øjeblikket Misaki Matsutomo/Ayaka Takahashi (1) fra Japan og det rutinerede kinesiske par Wang Xiaoli/Yu Yang (3) fra Kina.

Sidst men ikke mindst er både Joachim Fischer/Christinna Pedersen (5) og Mads Pieler Kolding/Kamilla Rytter Juhl (13) mellem de første 16. De får hård modstand fra nogle meget kompetente par blandt andre Zhang Nan/Zhao Yunlei (1) fra Kina, Xu Chen/Ma Jin (2) fra Kina og Tontowi Ahmad/Liliyana Natsir (3) fra Indonesien.

Resten af seedningerne findes her.

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.