Russian Open: Hjemmebanefavoritterne er finaleklar

Loading

Til Russian Open er hjemmebanefavoritterne Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov stadig stærkt kørende. I semifinalen vandt de i tre sæt over Manu Attri og B. Sumeeth Reddy, og står nu i finalen.

Det startede ellers ikke så godt for russerne, da de måtte se sig slået 21-19 i første sæt. Men så blev bissen skruet på, og med 21-7 viste de klassen. I tredje sæt hængte Manu Attri og B. Sumeeth Reddy fint på i starten, men halvvejs i sættet satte russerne turboen på og kunne nappe den samlede sejr.

Gavnholt i finalen
I damesingle er det Langhøjs Kristian Gavnholt der har den ene finaleplads. Med 21-19 og 21-15 slog hun Evgeniya Kosetskaya. I finalen skal hun møde kvalifikationsspilleren Mayu Matsumoto.

The show Must go on
I herresinglefinalen er der første opgør mellem Tommy Sugiarto og Raul Must. Esteren fik tilkæmpet sig sejren i semifinalen hvor han med 21-12 og 22-20 slog fjerdeseedede Zulfadli Zulkiffli. Sugiarto slog med 17 og 7 Ajay Jayaram i semifinalen.

Stoeva-søstrene var også godt kørende da de med to gange 21-18 slog Rie Etoh og Aoi Matsuda. I finalen venter tyskerne Johanna Goliszewski og Carla Nelte. Mixeddoublefinalen bliver mellem Yuta Watanabe/Arisa Higashino og Peng Soon Chan/Liu Ying Goh.

Resultaterne fra Russian Open

Læs også

Badmintonligaen: Raul Must slår Anders Antonsen

Badmintonligaens nummer to, Aarhus AB, skulle her til aften forsøge at bibeholde deres gode placering …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.