Amalie Hertz Hansen.

Hertz om sejr over højt seedet spiller: Jeg var svær at få den ned på

Loading

Amalie Hertz leverede en flot præstation ved gårsdagens kampe ved Slovenia International. Hun besejrede nemlig blandt andet en højt seedet spiller, hvilket hun er meget tilfreds med, fortæller hun til BadmintonBladet. I dag endnu en sejr betyde, at der er danskerbrag i vente senere på dagen. 

Hertz stod i første over for en irsk spiller, som hun vandt over i to sikre sæt. Senere på dagen krydsede hun så klinger med femteseedede Natalya Voysekh, som er i top 100 i verden. Selv er danskeren nummer 142. Igen var der dog ingen slinger i valsen, og den danske spiller sikrede sig en klar sejr på 21-13 og 21-12. Særligt en ting fungerede i den kamp:

– Jeg var svær at få den ned på. Jeg stod godt i min defensiv i dag og hentede mange bolde. Jeg tror, det var det, der gjorde forskellen.

I dag møder hun så Jordan Hart, som er verdens nummer 129. Danskeren har lidt svært ved at vurdere sine chancer i denne kamp:

– Jeg har ikke spillet mod Jordan før, så ved ikke helt, hvordan mine chancer er. Men hvis jeg spiller mit bedste, tror jeg på en sejr.

Et danskerbrag kan vente

Hvis hun vinder dagens kvartfinale, kan et brag en kamp mod landsmanden Michelle Skødstrup vente. Skødstrup har også spillet en flot turnering i Slovenien indtil videre. Hertz vil dog ikke fokusere på muligheden for den kamp endnu:

– Jeg prøver altid at tage en kamp af gangen for ikke at miste fokus på den nuværende kamp. Derfor tænker jeg ikke på semifinalen endnu men på at nå til semifinalen.

Hertz spiller kvartfinale omkring klokken 12.

Resultater fra Slovenia International

Læs også

Amalie Hertz: Jeg har været syg, så jeg er bare glad for at kunne spille

Amalie Hertz var lettet efter at have vundet sin førsterunde-kamp ved DM, da sygdom har …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.