Saina Nehwal: Jeg blev nervøs i finalen

Loading

Saina Nehwal vandt ikke All England  i denne omgang.
Saina Nehwal vandt ikke All England i denne omgang.

I weekendens All England turnering var der blot een finale uden kinesere i. Det var damesingle, hvor især Saina Nehwal havde gjort sit til, at Kinas tidligere paradedisciplin blev et indisk-spansk opgør.

Megastjerne
Saina Nehwal slog undervejs til slutkampen to kinesere; Wang Yihan og Sun Yu. Saina er et kæmpe sportsnavn i Indien. Hun har mere en to mio fans på Facebook, og forlydender siger, at hun har tjent over 100 mio kroner på sin sport. Ikke dårligt af den 24-årig pige fra Hisar, Indien.

Håb om gentagelse
Saina blev den første inder til at vinde en OL-medalje i badminton. Hun vandt bronze i London 2012. Derfor var der også gigant interesse for hendes All England finale fra hjemlandet. Kunne hun gentage Prakash Padukone (1980) og Pullela Gopichands (2001) successer i herresingle?

Spansk tempodronning
Desværre for Saina Nehwal og Indien stod en særdeles veltrænet Carolina Marin på den anden side af nettet, og spanieren har virkelig fået sat fart i sit spil. Selvom Saina Nehwal vandt første sæt, så var det ikke nok for den kloge taktiker.

– Når man spiller mod topspillere, kan alt ske på dette tidspunkt af turneringen, og man kan altid blive nervøs, fortalte Saina Nehwal til IBN Live.

– Jeg mistede fokus og begyndte at forcere spillet. Det var ikke godt. Det var, hvad der skete, konkluderede Saina Nehwal ovenpå finaleskuffelsen.

Første Marin sejr
Det var Sainas første nederlag til Carolina Marin i fire kampe, så inderen var gået ind til finalen som bookmakernes favorit. Derfor var 21-årige Marin også ekstra begejstret.

– Det her er fantastisk for mig. Jeg har tabt til hende hver gang, og så at slå hende på denne måde i denne turnering. Det er i sandhed specielt, jublede spanske Marin, der således nu er Europa-, verdens- og All England-mester.

Kilde: IBN Live

Læs også

DM-semifinale: Golden Set-afgørelse afværget i tæt opgør i Skagen

Der blev næsten brug for Golden Set-afgørelse i det andet DM-semifinaleopgør mellem Vendsyssel og Team …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.