Badmintonligaen: Greve maste amputeret Vendsyssel-hold

Loading

I aftenens Badmintonligakamp i Greve Idræts Center kom et amputeret Vendsyssel-hold på besøg. Der var lagt i kakkelovnen til nordjyderne.

Lige første runde
Der blev spillet to jævnbyrdige kampe i holdkampen, og de faldt begge to i første runde. Greves Joachim Persson skulle forsøge at få sin første sejr over Peter Mikkelsen. Det lykkedes ikke, da VEBs “borgmester” slap afsted med endnu en sejr over Persson – denne gang i fire sæt.

– Jeg havde en mindre rygskade, så jeg havde vanskeligt ved at bevæge mig rundt, fortalte Joachim Persson efter kampen. Jeg har ikke mødt Peter Mikkelsen så mange gange som seniorspiller, men jeg har aldrig slået ham – hans spil ligger dårligt til mig.

Joachim Persson forventer at blive frisk igen til torsdagens Badmintonrunde, men han ville ikke garantere det.

Li i lavt gear
I damesinglen var Greves canadiske spiller, Michelle Li, spået til at være storfavorit, men hun havde måske ikke fået jetlagget helt ud af kroppen efter sin ankomst fra Macau Open. Ihvertfald spillede Michelle Li et helt lige opgør mod undertippede Telma Santos, der dog måtte give fortabt efter tre helt tætte sæt.

Overlegne Greve-sejre
Hvis publikum i Greve efter de to første kampe forventede fortsat jævnbyrdighed, blev de skuffede. Hong Kong-spilleren Ka Long Ng vandt i weekenden Irish Open, og han havde ingen problemer med at køre ind over vikarierende Zvonimir Durkinjak fra VEB. I damedouble var Vendsyssel-holdet uden Eva Lee og Paula Lynn Obanana, så Kamilla Rytter Juhl og tilbagevendte Rikke Søby havde let spil mod Marie Haugen og Katarina Galenic.

Afklapsning
Da hverken Greves herredouble med Jacco Arends/Rasmus Mangor eller mixeddoublen med Mikkel Delbo/Christinna Pedersen rystede på hånden, måtte VEB rejse hjem med en sæk på 5-1. Dermed bliver det tæt mellem nummer 2-4 i ligastillingen, og Persson håber på, at de forsvarende mestre fra TSS kan blive en eventuel semifinalemodstander.

– Vi ligger OK til TSS, bedre end til Skovshoved. Vi kan stille en stærk damedouble, damesingle og 2. herresingle, og så kan vi håbe på en overraskelse i en af de andre kampe. Men nu skal vi lige først godt igennem en kvartfinale, sluttede Joachim Persson af fra Greve Idræts Center.

Se alle resultaterne fra Badmintonligakampen mellem Greve og Vendsyssel.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.