Foto @ Annette Vollertzen

India Open: Viktors kamp mod hjemmebanefavoritten

Loading

Den sidste finale ved India Open stod i herresingle mellem danske Viktor Axelsen og indiske Srikanth Kidambi.
De to duellanter stod tidligere i år overfor hinanden i Swiss Open finalen, hvor inderen vandt en intens tresætter.

I første sæt spillede Viktor godt og disciplineret, noget Srkanth havde svært ved at gøre noget ved. Viktor kom foran med 8-5 og styrede begivenhederne på det tidspunkt. Dog kom inderen tilbage og foran med 10-9. Efter opholdet spillede Viktor endnu skarpere, og han gik fra 9-10 til 14-10. I den periode havde danskeren stor succes med at spille bløde bolde ind i banen og tvang inderen til selv at skabe pointene. Denne føring kunne Srikanth ikke hente, og derfor tog Viktor 1. sæt med 21-18.

Dårlig start på 2. sæt
I 2. sæt var kampen vendt lidt på hovedet, og de to spillere scorede point i stimer. Srikanth kom foran med hele 12-4, men Viktor kæmpede sig tilbage 12-14. Srikanth ville dog det anderledes og vandt de næste 7 ud af 8 dueller. 2. sæt endte med 21-13 til inderen.

Gik helt kold
Danskeren fik en fremragende start på 3. sæt, og inderen lavede mange løse og lette fejl. 7-3 var Viktor foran med men som i tidligere i kampen kom Srikanth tilbage og pressede danskeren. Ved opholdet var danskeren i en gunstig position, da han førte med 11-9. Det så dermed lovende ud for den unge dansker. 12-10 kom danskeren også foran, men derfra gik det helt i sort. Viktor tabte 11 point i træk og finalen. Srikanth vandt finalen med 18-21, 21-13 og 21-12, og kunne glæde sig over at gøre sit hjemmepublikum stolt.

Resultater fra India Open

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Elite skaber ikke bredde. Det gør familietraditioner, klassekammerater og venner. 

En kommentar fra Sung Jakobsen. Den 1. august kunne man på BadmintonBladet (og Facebook) læse …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.