Kristian Pihl. Badminton Danmarks nye formand!

Loading

Kristian Pihl skrev bla følgende i sin præsentation forud for formandsvalget på Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 1. april 2023:

“Alle beslutninger, der tages i hovedbestyrelsen og i administrationen, har indvirkning på kredse, klubber, frivillige, spillere og forældre. Derfor skal der være mere gennemsigtighed og inddragelse af relevante og kompetente interessenter, så der er bedre samspil mellem de overordnede beslutninger, og det der fungerer i praksis. Vores nuværende kredsstruktur skal ikke laves om, men styrkes.”

Åbenhed og samspil. Hvad er mere naturligt end at indbyde en udefra til at følge op på de hensigtserklæringer – og meget andet, end en indefra, og dermed signalere åbenhed.

Jeg tog imod indbydelsen!

Så mandag den 15. maj kl 10.30, stod jeg foran Idrættens Hus til den første samtale med nyvalgte formand i Badminton Danmark.

Emnerne var mange.

Vi kunne tage Pihls egen præsentation som en start og følge op og bede om noget mere konkret og målbart. Vi kunne også tage al snakken om holdturneringen og de store versus de små. Endelig er der VM i Royal Arena, som må fylde meget nu, her 3 måneder før åbningen. Jeg venter forøvrigt stadig på en officiel VM-bluse fra YY……er det ikke snart ved at være tid til markedsføring af den?

Vi lod de kontroversielle emner ligge her kort før VM, hvor vi må stå sammen og være en enhed. Det bliver en kæmpe begivenhed i vores Dronningerige og klart den største badmintonbegivenhed, også fysisk med den store hal, nogensinde.

Du er velkommen til at komme med emner, spørgsmål og tanker ▶️ 25750105 / perdamkjaerjuhl@gmail.com.

De kan inspirere og måske blive brugt i de kommende samtaler!

Inden længe kommer jeg med en kort artikel om vores første samtale

Badmintonbladet 🇩🇰 Per Damkjær Juhl

Læs også

FZ FORZA Nantes International • 3 x Guld!

FZ FORZA Nantes International Challenge 2024 • 3 🇩🇰Finaler ➡️ 3 x🏆 og 1 x🥈‼️🍾🥂⭐️ …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.