Rasmus Fladberg var i en maratonkamp i Ukraine i dag

Skade satte en stopper for Fladberg

Loading

Solrød slog igår Odense 4-2 i Badmintonligaens syvende runde og er nu nummer fem i grundspillet. Sejren havde dog sin pris da Rasmus Fladberg undervejs måtte trække sig med en skade.

I første omgang lignede det dog en sejr på 11-0 i fjerde sæt til Raul Must, men sættet var næsten kun startet da smerterne blev for store.

– Jeg trak mig i fjerde sæt. Det var låret – har aldrig mærket noget i mit lår, men i løbet af kampen blev det værre og værre, og til sidst blev jeg nødt til at stoppe fordi jeg ikke kunne gå ud på mit lår, fortæller Rasmus Fladberg til BadmintonBladet.

Stillingen i Badmintonligaens grundspil

Selvom det blev til et nederlag i herresingle, efter at Rasmus havde begyndt at få godt fat på Must, var den samlede sejr og de tre point til Solrød det vigtigste for Rasmus.

– Det var ret surt da jeg følte at jeg begyndte at få styr på ham efter andet sæt og starten af tredje, men vigtigst var det at holdet vandt igår!

Rasmus forventer ikke at det er en langvarende skade, og der krydses formentlig fingre i Solrød lejren for at han er klar til de to sidste kampe i grundspillet d. 8. og 11. december mod henholdsvis Gentofte og Greve.

– Jeg tør ikke sige noget om kampene nu her endnu (håber da på det bedste), men er i hvert fald 100 % klar til kvarten, slutter Rasmus af.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.