Badminton Danmarks nye direktør, Bo Jensen

Interview: Badminton Danmarks nye direktør kender udfordringerne

Loading

Tordag d. 1. oktober bliver første arbejdsdag i Badminton Danmark for den nyligt ansatte direktør Bo Jensen. Her er det første interview med manden, der kommer til at arbejde med forbundets økonomi og medlemstal som de største udfordringer.

Badminton Danmarks kommende direktør, Bo Jensen, er ikke i tvivl om, hvilke udfordringer der aktuelt er de største for forbundet og dermed ham selv:

– Vores fortsat faldende medlemstal og sårbare økonomi. Men samtidig er det værd at huske på, at Badminton Danmark rent faktisk allerede i dag har et på mange måder stærkt fundament og en velfungerende organisation, så jeg ser fremtiden meget fortrøstningsfuldt i møde, siger Bo Jensen.

Han tiltræder som nævnt d. 1. oktober, men han har brug tiden siden sin udnævnelse til så at sige at sætte sig ind i stoffet, samtidig med at han har afviklet sit tidligere job som direktør for den tyske værktøjsproducent Stahlwilles nordiske afdeling.

Flere initiativer
Om de konkrete målsætninger siger Bo Jensen:

– Vi skal have stabiliseret vores medlemstal og sikret fornyet tilgang af medlemmer. Der er allerede sat flere tiltag i gang, bl.a. Udvikling Badminton, men der skal flere initiativer til for at vende udviklingen. Og så skal vi have styrket det økonomiske fundament – ikke fordi økonomien er dårlig, tværtimod, men den er som sagt sårbar. Vi skal også have en målsætning om at få flere ud og spille holdkampe og åbne turneringer. Vi skal også hjælpe klubberne med at tackle udfordringerne med den nye skolereform, og i det hele taget skal vi i langt højere grad have sat klubberne i centrum og udviklet en række servicetilbud, som kan hjælpe dem med deres udfordringer, både administrativt og sportsligt.

På de næste sider kan du læse mere af interviewet med Bo Jensen.

Læs også

Badminton Danmark svinger sablen: U13-landsholdet nedlægges

Badminton Danmark ændrer strukturen omkring ungdomslandsholdene, hvilket blandt andet betyder, at U13-landsholdet snart er en …