“I al den tid, hvor jeg har været en del af badminton og spillet med på Sjælland, har jeg aldrig oplevet noget lignende”

Loading

Sæson 2022-2023 for holdfællesskabet Nyråd & Storstrømmen Kippinge. 

                                            ◾️                                

Brian Nyman, træner i Nyråd/SKB fortæller……

“Her er den korte og præcise version af vores lige overstået sæson.

Jeg går på badmintonpause sidste år og med ro i sindet, da vi har vundet LF-mesterskabet og ja vi er rykket op i Sjællandsserien 1, da Kraghave ikke havde et hold til at spille i mod os i en kvalifikationskamp.

På et tidspunkt sidst på sommeren, da holdturneringen er meldt ud, får jeg nys om, at vi ikke er med i turneringen, som jeg var helt sikker på, at vi var. Især da min far allerede i marts har sendt en mail til SBKr og har fortalt dem, at vi overtager pladsen for Kraghave, som han har gjort de sidste 16 år.

Jeg ringer så til Anders (Nielsen, Badminton Sjælland – red) for at høre, hvorfor vi ikke er med og hvad vi kan gøre. Der er sket en fejl siger han og vi skulle have haft fået en mail, hvor vi skulle tilmelde os holdturneringen, men den har vi på intet tidspunkt modtaget, hverken formændene eller jeg. 

Vi kan intet gøre, for turneringen er lavet og kan ikke laves om. Han er meget nonchalant i sin tilgang til det, og siger der kommer altid et afbud fra et hold, og vi skal bare tage den med ro. Hvis ikke det sker, så måtte vi tage et år mere i LF-serien, som vi helst ville undgå, da vi ingen udfordring fik.

Ja, uheldigvis kan I Vordingborg ikke stille hold, ja held i uheld for os og vi kom med.

Vi har haft vores første sæson i Serie.1, hvor vi har haft en blandet sæson resultatmæssigt og har spillet tætte kampe og kunne have vundet flere kampe og fået flere point, og ja vi har slået Næstved/Herlufsholm begge gange, så ser os ikke som det dårligste hold i puljen. 

Vi skulle have vundet over Stubbekøbing BK, hvor vi taber 7-6. 

At vi så bliver behandlet så dårligt endnu en gang af Anders og Sjællandskredsen efter første sæson, som om vi ikke er gode nok og ikke skal have et fripas til at blive oppe, som han skriver, at så kan man bare blive oppe hvergang man rykker ned og ikke er gode nok. 

Det er sgu under lavmålet, og virker som om vi ikke er velkommen og gode nok på Sjælland i hans øjne. Efter skriverier frem og tilbage og jeg har givet min mening om hans/deres ageren i den forgangne sæson omkring opstarten og at han ikke har reageret på mine mails omkring flytninger af kampe og tider, og det ikke er blevet ændret på badmintonplayer. 

Ja det samme har jeg også hørt fra andre ledere i andre klubber. Skriver jeg også til ham, at det burde han tage ansvaret for, og at det er en ommer. I sidste ende finder Anders så ud af reglerne, at det er sådan og vi får lov til at blive oppe i Sjællandsserie 1. 

Han bliver stødt af min mail, og reagerer negativt på det, ved at skrive at det også er vores skyld, at vi ikke blev tilmeldt dengang og at han lidt truer os med, at samarbejdet i mellem SBKr og LFBKr skal revideres, når vi brokker os over deres behandling af os. 

Ja han har reelt aldrig givet os en forbeholden undskyldning for det, som er sket. 

Jeg kan heller ikke se, at vi er skyld i noget som helst og selv har lavet nogle fejl i denne sammenhæng.

Det var min version og oplevelser af vores første sæson på Sjælland.

I al den tid, hvor jeg har været en del af badminton og spillet med på Sjælland, har jeg aldrig oplevet noget lignende. 

Brian Nyman”

                                            ◾️                                

Læs også

Australian Open • Super 500 • 11.-16. juni 2024

LIVE på TV2 Sport fra kvartfinalerne fredag morgen kl 04.00…..og lørdag og søndag‼️🙏🏻✅🔝 Link til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.