Stor tak til alle “følgere”, “likere”, læsere og interesserede, der besøger Badmintonbladet på web, Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn!

Loading

 Jeg ser alle likes og “inviterer” alle, der ikke er med i Badmintonbladets lille, men stabilt voksende univers på tværs af 5 platforme.

Mange af jer har taget imod invitationen og er hoppet med om bord. Tak. 

Jeg læser alle kommentarer. Alle. Enkelte kommenterer jeg også. 

FORTIDEN
I oktober 2019 overgav de to gavmilde herrer Mikkel og Morten deres ejerskab af BB til mig. 

Men det startede langt tidligere. Mit første indlæg var i 2015. I januar 2019 blev jeg tildelt koderne og det uformelle ansvar for deres værk. 

Den 26. februar 2019 tog jeg et skærmprint, der viste 10.767 følgere og 10.920 “synes om”. 

I hele 2019 (og fortsat), har jeg med stor interesse og let usikkerhed fulgt tallene. 

Det magiske punkt “11.000” er brudt, både hvad angår “synes om” og “følgere”. 
Det er således lykkedes at fastholde jeres interesse og endda udvide følger- og læserskaren. Stor tak.

REN FILANTROPI….indtil videre!
Badmintonbladet er mit filantropiske, nonprofit foretagende. Drevet af glæden ved badminton. Der er ingen indtægter eller indtjening. Kun jeres deltagelse, som jeg værdsætter og påskønner højt.

Alle udgifter til drift af web, herunder også de nylige opdateringer af design og opbygning, og blandt andet rejseudgifter, ophold og forplejning ved større arrangementer bekoster jeg selv – næsten lige som de hoved- og liniedommere, vi ser på tv!

I februar 2020 rejste jeg til Frankrig og besøgte de franske mesterskaber i Mulhouse den 30. januar til 2. februar, og skulle i går være fløjet til Basel for at opleve Swiss Open den 17. til 20. marts. 

MIT HÅB I
Jeg håber inderligt, at FINAL4, EM i Kiev, Thomas & Uber Cup i Aarhus i maj 2020 vil blive afholdt. Det samme gælder OL i Tokyo, og mange andre planlagte turneringer, men jeg kan godt fornemme min egen voksende uro og usikkerhed. Situationen lokalt og internationalt tager hver dag, hver time en ny drejning. Det er ganske enkelt ikke til at vide, hvad der vil ske.

 Jeg opfordrer alle til at tage den med ro og acceptere, at vi alle er berørte, lige fra den 11 årige, der ikke kan komme til sit første DMU, til veteranerne, som udover at være i en reel farezone, også er berørte af aflysninger af stævner og den daglige motion. 

Gud, giv mig
sindsro til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre,
mod til at ændre de ting jeg kan,
og visdom til at se forskellen


MIT HÅB II
Jeg håber også, at I fortsat vil bidrage med små og store historier, fotos og videoer fra alle ender og kanter af Danmark, fra alle niveauer og gerne med personlige vinkler på vores elskede sport. 

Badminton Danmark og TV2 Sport tager sig af de store historier. Badmintonbladet forsøger, meget gerne med jeres hjælp og bidrag, at nå lidt af eliten, men også alt det øvrige, herunder bredden.

Uden bredde ingen elite. Husk lige det!

Per Damkjær Juhl

Læs også

Indonesia Open • Antonsen taber i 3 sæt til den kommende verdensetter på ranglisten!

En meget kommunikerende (😤⚡️🔥💪🏻) Antonsen taber 9-21/21-12/14-21 på 71 minutter til Shi Yu Qi. Men …

En kommentar

 1. Hej Per:)
  Ved du om arbejdsgruppe vedtager u 17 – 19 E slås sammen i næste års turneringer????? Mener at have læst det i Badmintonbladet, men kan ikke finde det dsv. Talte med en fra BD og han kendte ikke noget til det…
  Jeg vil da stærkt plædere for man s t a d i g afholder 2 stævner i egen årgang ud over DM,LM og region.
  Der e r for langt for en 15 årig 1 års u17 til 2 års u19 spiller elite eller ej

  mvh
  mads1864@dblit.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.