Line Nørgaard og Nanna Vestergaard vandt deres kamp for Højbjerg. Foto @ Richard Skovby/DK Sportsfoto

Presse: Svær bundkamp mod Solrød

Loading

Der venter Højbjerg Badminton Klub en svær bundkamp mod Solrød i Badmintonligaens 5. runde mandag d. 3. november kl. 19. Selv om Højbjerg har hjemmebane, er Solrød realistisk set favorit.

Højbjergs situation gøres ikke nemmere af, at 1. herresinglen Morten Brødbæk fortsat er ude med en skade. Det indebærer, at den kun 17-årige Rasmus Gemke spiller 1. herresingle mod Emil Holst. I 2. herresingle er det ligadebut til Alexander Illum, som møder Rasmus Fladberg. Solrød er intet mindre en storfavoritter i begge kampe.

Det ser bedre ud i de øvrige kampe, hvor Højbjerg ifølge cheftræner Michael Christensen har chancer for sejre uden dog at være favoritter i nogen af kampene.

I damesingle møder Michelle Chan den unge danmarksmester Mia Blichfeldt, og Michelle skal helt op på dupperne for at vinde den kamp.

I herredouble møder Mathias Bay-Smidt og Jakob Staael Solrøds Niclas Nøhr og Theis Christiansen, og det er en af de kampe, hvor Højbjerg på en god dag har muligheder. Det er der også i mixeddouble, hvor Nanna Vestergaard og Morten Bødskov møder Amanda Madsen og Theodor Johansen.

Damedoublen Line Nørgaard og Gabriella Bøje kan også på en god dag gøre livet surt for Solrøds Lena Grebak og Sandra-Maria Jensen, omend Højbjerg-spillerne heller ikke i denne kamp ligefrem er favoritter.

Med andre ord skal alle spille op til deres bedste, hvis der skal tiltrængte point på Højbjerg-kontoen.

Pressemeddelelse fra Højbjerg Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.