Julie Finne-Ipsen var den engelske badmintonligas helt store danske højdepunkt i går. Foto @Anette Vollertzen

Drama i Tjekkiet: 30-29 24-22 i danskerkamp

Loading

Der var drama i luften, da en af aftenens sidste kampe blev spillet ved Prague Open. Søskendeparret Cecilie og Julie Finne-Ipsen var oppe mod ukrainerne Maryna Ilyinskaya og Darya Samarchants i en kamp, der havde ikke mindre end 17 sætbolde i de to sæt, den blev spillet over.

Første sæt kunne ikke være mere lige. Fra 19-19 til 29-29 fulgtes de to par ad, så der var sætbold til begge sider på sidste serv. Desværre for Cecilie og Julie var det ukrainerne, der tog sættet med den mindst mulige margen, man kan vinde med i badminton; 30-29.

Midtvejs i andet sæt kom det ukrainske par foran med fire, men de to danske søstre kom flot igen og var også foran enkelte gange. Som i første sæt var stillingen igen helt lige ved 19-19, og denne gang fulgtes parrene ad op til 22-22. Herfra var det desværre igen ukrainerne, der var bedst, og de lukkede kampen med 24-22 i andet sæt.

Ærgerligt for de to danskere, at dramaet ikke kunne tippe ud til deres side.

Mere drama til Julie
Som om det ikke kunne være nok, så var Julie Finne-Ipsen også ude i et drama i sin damesingle tidligere på dagen. Har var hun oppe mod Frankrigs Delphine Lansac, og også her var det en ufattelig tæt kamp.

I en kamp, der var stort set lige så lige som damedoublen, vandt den franske pige med de tætte cifre 22-20 24-22. Julie havde muligheden for at tvinge kampen ud i tre sæt, men hun missede desværre de to sætbolde, hun havde i andet sæt.

Cecilie Finne-Ipsen spillede mixdouble med Jeppe Bay Madsen tidligere på dagen, hvor de mødte svenskerne Nico Ruponen og Amanda Högström. Her var det svenske par stærkest, og de tog sejren med 21-12 21-18. Turneringen er dermed slut for de to Finne-Ipsen-søstre.

Læs videre: 16 danskerkampe i morgen

Se torsdagens resultater her.

Se fredagens program her.

Læs også

Dansk par uddelte næsten æg ved Uber Cup: Vi er rigtig glade for vores første individuelle sejr

Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby sikrede ligesom alle de andre danske spillere en komfortabel sejr …