Frederik Søgaard. Foto @ RSL

Frederik Søgaard-blog: Klubafklaring og eksamenstid

Loading

19-årige Frederik Søgaard er et stort doubletalent, der har vundet sølvmedalje ved U-VM og spillet i Badmintonligaen for Odense Badminton Klub. I sin blog her på Badmintonbladet.dk fortæller han om sine oplevelser med en hverdag, hvor badminton fylder rigtig meget.

Der er ikke fundet nogen løsning på, hvem jeg skal spille mixeddouble med fremover, men mit makkerskab i herredouble med Mathias Bay-Smidt fungerer godt, og vi vil fortsætte med at spille sammen efter sommerferien. Vi skal til at have planlagt, hvilke turneringer vi skal stille op i, men jeg er ret sikker på, at vi starter ud med Belgian International i midten af september.

Jeg har fortsat et ønske om at komme til at spille mere end de to gange på landsholdstræningen i Brøndby, som jeg gør nu. Her under eksamenslæsningen har jeg ikke deltaget i den træning, men jeg skal have en snak med landstræner Jakob Høi til september. Han er ansvarlig for herredoublerne. Forhåbentlig kan jeg få lov til at træne endnu mere med.

På klubsiden er det netop faldet på plads med OBK for næste sæson. Her har jeg spillet, siden jeg var fem år. Jeg glæder mig til at tørne ud for klubben i Badmintonligaen igen.

I øjeblikket går meget af min tid med at læse op til og forberede mig på de afsluttende eksamener på HF. Her har jeg fulgt et tre-årigt forløb på Odense Katedralskole, hvor der har været tid til at spille badminton ved siden af.

Jeg skal igennem otte forskellige eksamener, før jeg bliver student d. 21. juni. Det er en ordentlig mundfuld. Jeg glæder mig meget til at blive færdig, og det skal fejres, når huen kommer på.

Lige nu har jeg ingen planer for, hvad jeg har lyst til at læse videre til. Den kommende tid vil blive med fokus på at udvikle mig som badmintonspiller, og når jeg føler for det, vil jeg tage videre uddannelse op igen.

Når jeg er færdig med studenterfesterne, skal jeg give den en skalle med sommertræningen, som vil foregå i både Odense og Brøndby. Der bliver også tid til en uges ferie med min kæreste i slutningen af juli.

God sommer. Frederik Søgaard.

Frederik Søgaard er sponsoreret af RSL, og han spiller med RSL Aero 77

Læs også

Søgaard før sidste turnering sammen: Det er om at give den en ekstra skalle

I gårsdagens artikel fortalte Frederik Søgaard BadmintonBladet om det nye samarbejde med David Daugaard. I …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.