Foto: @Annette Vollertzen

JUHL OG PEDERSEN VINDER SØLV EFTER STORSPIL

Loading

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl får olympisk sølv efter en tæt finale, hvor den danske duo smed en 19-16-føring i tredje sæt.

På trods af gode ryk mod nettet fra Kamilla Rytter Juhl, godt styr på servesituationen og en fantastisk defensiv taber den danske damedouble i en intens olympisk finale til verdensetterparret, Misakai Matsutomo og Ayaka Takahashi, fra Japan.

Juhl og Pedersen kommer i første sæt godt fra start og er foran med tre point ved 7-4, men japanerne indhenter danskerne, og herefter skiftes parrene om pointene. Japanerne kommer aldrig rigtig op og får en føring, og Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl vinder første sæt 21-18.

I andet sæt lægger Misakai Matsutomo og Ayaka Takahashi til gengæld meget bedre ud end danskerne, og de fører således 5-11 ved opholdet. Danskerne formår først at få to point i træk efter 6-17, men der var hullet op til Matsutomo og Takahashi blevet for svært at lukke, og de taber derfor andet sæt med 9-21.

Efter et sløjt andet sæt for Juhl og Pedersen, starter de tredje sæt med en helt anderledes energi og en føring på 3-1. Begge par skal kæmpe hårdt for pointene, og ved 8-8 er en dansk 8-5-pointføring blevet neutraliseret. Misakai Matsutomo og Ayaka Takahashi fører 10-11 ved opholdet. Parrene skiftes til at få point, indtil danskerne rykker fra med en føring på 19-16. Den får japanerne dog hurtigt dæmmet op for med fem point i træk, og Matsutomo og Takahashi vinder olympisk guld med 19-21.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl har nu mødt Misakai Matsutomo og Ayaka Takahashi 12 gange og har i den forbindelse fået 4 sejre over det japanske par. Tidligere i år tabte de til dem ved Thomas Cup med 21-23 og 16-21, mens danskernes sidste sejr ligger helt tilbage i 2014.

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …

27 Kommentarer

 1. Fantastisk spændende kamp og flot spillet 🙂

 2. Super godt kæmpet. Tillykke med sølvmedaljen 😊

 3. Kæmpe tillykke med sølvet.
  En rigtig flot kamp 😊😉

 4. Stort tillykke🇩🇰🇩🇰 super flot kamp..

 5. Kæææmpe tillykke til vores dejlige piger … Flot flot flot sølvmedalje 🇩🇰🇩🇰🇩🇰 det har været en fornøjelse at følge jeres kampe … Den bedste reklame for danske badminton

 6. Flot flot. Hjertelig tillykke med en flot sølvmedalje. Godt kæmpet 👍🇩🇰😜

 7. Retteligt havde de vundet sølvet i semifinalen. De var så tæt på i dag at vinde guldet, at de givetvis er skuffede.
  Men resultatet er ikke desto mindre kæmpestort. Derfor også et kæmpe TILLYKKE.

 8. Det er super sejt 💪😘 Stort tillykke 🇩🇰👍🍾🇩🇰

 9. I er stadig de sejeste og møj søde😍🇩🇰😃🤗

 10. Kæmpe stort tillykke <3
  Fantastisk nervepirrende kamp. SÃ¥ fortjent en OL sølvmedalje 🙂 🙂 🙂

 11. Vildt spændende blodtryksforhøjende kamp. Kæmpe tillykke👍

 12. Grattis från oss på Solringen4

 13. Sikke en kamp!!! Stort TILLYKKE med SØLVMEDALJEN!!!🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

 14. Tillykke med sølvmedaljen 👍👍👌👏🏸🇩🇰

 15. Stort tillykke🇩🇰🇩🇰🇩🇰en spændende kamp i lavede,så flot at i fik en sølvmedalje🇩🇰🇩🇰👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻

 16. Så godt kæmpet, tak for en nervepirrende kamp til det sidste og stort tillykke med sølvet 🇩🇰🇩🇰💪🇩🇰🇩🇰👏

 17. Hvor er i bare gode og dygtige, hjertelig tillykke piger 👍 🍹🍹 🇩🇰🇩🇰 🏸🏸

 18. Det er sÃ¥ stærkt og sikken en turnering de har spillet 👏👏👏 I kan være såååååå stolte af jer selv piger – stort stort tillykke 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

 19. Så flot 🇩🇰🇩🇰👏👏👏👍

 20. Stort tillykke 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

 21. Jeg sidder virkelig med en skuffet smag i munden, for her var virkelig chancer! Stor respekt for at spille så flot, men hvor er det øv at de ikke holder hovedet koldt til sidst. Når det så er sagt så er det pivflot st de overhovedet står i den finale. De har i hvert fald lukket munden på mig! 👏🏻👏🏻

 22. Stort tillykke, sikke en kamp.🇩🇰 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

 23. Megaflot turnering tøser og stort tillykke med sølvmedaljen. Hvor er det øv der gik lidt nerver i den ved 19-16 for hold da op hvor havde i fortjent guldet.

 24. Kan kun være enig. Godt skrevet.

 25. Tillykke 🎊 Tillykke 🎊