Foto: @Privat

Mathias Thyrri: Er alt i alt ganske godt tilfreds

Loading

Det blev desværre ikke til en tidlig julegave til Mathias Thyrri og Mikkel Stoffersen til Turkey International, men ikke desto mindre var det en godkendt turnering.

– I finalen får vi aldrig rigtig noget spil i gang, og vi taber hurtigt duellerne indenfor de første tre bolde. Her kunne man godt mærke vi manglede nogle flere aftaler og lidt mere rutine sammen som par, fortæller Mathias Thyrri til BadmintonBladet.

At spille sammen med Mikkel Stoffersen var altså noget nyt, hvor Thyrri normalt spiller sammen med Emil Hybel.

– I herredouble skulle jeg prøve en ny konstellation med Mikkel Stoffersen fra Ikast. Vi spillede en rigtig fin turnering. I første kamp havde vi lidt problemer med et rutineret par fra Rusland. Vi skulle lige finde os til rette i hallen og i tredje sæt får vi gang i spillet.
Anden runde spiller vi en god kamp og får lukket den rimelig sikkert i to sæt. I kvart- og semifinalen rammer vi et godt niveau og vinder begge kampe rimelig overbevisende.

Selvom det ikke blev til en samlet sejr var det en tilfreds Mathias Thyrri der gjorde status efter turneringen.

– Er alt i alt ganske godt tilfreds med turneringen selvom jeg gerne vil have spillet finalen om igen. Inden turneringen gik i gang havde jeg forventet et godt resultat. Jeg vidste ikke helt hvor meget jeg kunne forvente i herredoublen da det som sagt var vores første turnering sammen. Så i herredouble er jeg ganske godt tilfreds med resultatet. I mixeddouble havde jeg som minimum forventet en semifinale så det er jeg stadig lidt skuffet over.

Næste turnering for Mathias Thyrri er Swedish Open i midten af januar, hvor makkeren i herredouble hedder Emil Hybel.

Læs også

Stoffersen og Thyrri leverer stort resultat i Tyrkiet

Mathias Thyrri og Mikkel Stoffersen vandt en imponerende sejr i kvartfinalen ved Turkey International.   Mathias …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.